Τελευταίες Ειδήσεις

« Ο ΗΓΕΤΗΣ »


Αγαπητοί μου,

Το πιο δύσκολο κομμάτι της νέας δημοτικής αρχής και του δημάρχου αυτής κ. Αβραμόπουλου είναι  να αποδείξει προς κάθε κατεύθυνση, ότι όχι μόνον δεν είναι, αλλά και σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να είναι, συνέχεια την απερχόμενης δημοτικής αρχής.

 Φίλες και φίλοι,

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η λέξη «πολιτικός» στις μέρες είναι συνυφασμένη με την άρνηση και απόρριψη,

Δεν είναι τυχαίο  το γεγονός , πως η καχυποψία και η αμφισβήτηση , έχουν  εντρυφήσει στην κρίση του Έλληνα  πολίτη,

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως δεν πρόκειται ν’ αλλάξουμε αν δεν παραδεχτούμε ποιοι τελικά δεν είμαστε, αποκτώντας μια άλλη νοοτροπία!

Ως εκ τούτου ,ο  νέος δήμαρχος του δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος, καλείται να ανατρέψει την εικόνα αυτή, με εφαλτήριο το όραμα και την απαιτούμενη στρατηγική.

Καλείται κοντολογίς να διοικήσει ως ΗΓΕΤΗΣ!

 Ως ηγέτης λοιπόν καλείται να αποκαταστήσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης και συναισθηματικής προσέγγισης με τους δημότες, διώχνοντας μακριά την γκρίζα πραγματικότητα που έχει ήδη διαμορφωθεί. 

 Ως ηγέτης καλείται  μέσα  από τις επιχειρηματικές του ικανότητες ,αλλά και το ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που διαθέτει, να καθιερώσει ένα  μοντέλο διοίκησης το οποίο θα διακρίνεται από ταπεινότητα και  ενσυναίσθηση , αλλά και αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα.   

Ως ηγέτης, καλείται να εμπνέει τους πάντες και να χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης  όλων.                                                                                                      Ως ηγέτης, τέλος, καλείται  να καταστήσει το  δημαρχείο χώρο ανοιχτό, συμμετοχικό, αλλά και πεδίο ζύμωσης και ανταλλαγής απόψεων.

                                              ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗΣ

 

                                       

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.