Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΧΟΡΟ ΓΕΛ


Το 15μελές και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας, ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στον ετήσιο χορό του σχολείου μας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων “Τσίκαρης” το Σάββατο 18.11.2023.

Συγκεκριμένα, με την παρουσία τους μας τίμησαν ο αστυνομικός Δ/ντής κ. Μήτραινας Δημήτριος, ο κ. Παπανικολάου Γεώργιος αντιδήμαρχος παιδείας & αθλητισμού, ο κ. Μπουτίνας Ιωάννης θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, ο κ. Αβραμόπουλος Ελευθέριος νεοεκλεγέντας δήμαρχος Μετεώρων με δημοτικούς συμβούλους του, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλαμπάκας κ. Σινάνης Αθανάσιος, η τοπική σύμβουλος κα Ματαράγκα Χριστίνα, οι συνεργάτες της βουλευτή Τρικάλων κας Κοντοτόλη, η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου μας κα Φροσυνάκη Μαρία, καθηγητές του σχολείου μας, γονείς και φίλοι και φυσικά τα παιδιά του σχολείου που ευχαριστήθηκαν την γιορτινή βραδιά!

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τις υπηρεσίες εκτύπωσης που μας παρείχαν αφιλοκερδώς τους: κ. Τσαρουχά Δημήτριο για τους λαχνούς της λαχειοφόρου, κ. Τσαρουχά Ευάγγελο για τις κάρτες εισόδου, κ. Καραγγέλη Χρήστο για τις αφίσες. Επιπροσθέτως τον κ. Λυρίτση Κων/νο για τα διακοσμητικά μπαλόνια της εισόδου καθώς και όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που με την καλή τους διάθεση βοήθησαν στον εμπλουτισμό της λαχειοφόρου μας! Ειδικότερα τον κ. Παπατζιμόπουλο Χαράλαμπο που πρόσφερε το μεγάλο δώρο που αντιστοιχούσε σε ένα ηλεκτρικό πατίνι!

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τη Δ/νση και το προσωπικό του κέντρου “Τσίκαρης” για την άψογη εξυπηρέτηση, τον κ. Λάκη Κορδέλα που τραγούδησε για εμάς παρευρισκόμενος ως συγγενής μαθήτριας καθώς και τον Μιχάλη Ράπτη με την ορχήστρα του που μας διασκέδασαν.. 

Και εις άλλα με υγεία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.