Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυμα της Βουλευτή Π.Ε. Τρικάλων, Κατερίνας Παπακώστα για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.


Ημέρα τιμής και δοξολογίας για την Υπέρμαχο Στρατηγό και Προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων, η 21η Νοεμβρίου. Η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, αποτελεί παράλληλα, ημέρα μνήμης και αναγνώρισης του έργου και της αυταπάρνησης των ανδρών και γυναικών, που υπηρετούν την Ελλάδα σε στεριά, θάλασσα κι αέρα, προασπιζόμενοι με θάρρος και αφοσίωση την ασφάλεια και ελευθερία της πατρίδας μας και των πολιτών της.  

Σε ένα έκρυθμο διεθνές σκηνικό, και με την τρομοκρατία να διχάζει, να πολώνει και να απειλεί την αρμονική συνύπαρξη των λαών, οι Ένοπλες Δυνάμεις διαδραματίζουν κυρίαρχο ρόλο στην διαφύλαξη της εθνικής ενότητας και τη θωράκιση των εθνικών συνόρων από εξωτερικούς κινδύνους και απειλές.

Η χώρα μας, ισχυρότερη από ποτέ, αμυντικά εξοπλισμένη και έτοιμη, ενισχύει το έργο των ενστόλων μας, παρέχοντας κάθε δυνατό μέσο, πρωτίστως για την ατομική ασφάλεια και προστασία τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, και έπειτα προς τη διευκόλυνση του έργου τους, δίνοντας χώρο για την στρατηγική αξιοποίηση των ανθρώπινου δυναμικού προς όφελος της πατρίδας.

Με περηφάνεια και σεβασμό, γιορτάζουμε, λοιπόν, και φέτος στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων, που τιμούν τη στολή και το εθνόσημο, εργαζόμενοι ακούραστα για την προστασία  της ελευθερίας του τόπου μας.

Ως Θεσσαλοί, δε, οφείλουμε φέτος μία ειδική αναφορά για την ανθρώπινη, πάνω απ΄όλα, συνεισφορά των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων, στην διαχείριση της καταστροφικής πλημμύρας, οι οποίοι στάθηκαν ακούραστα επί ημέρες στο πλευρό των κατοίκων που επλήγησαν, διευκολύνοντας το έργο των τοπικών αρχών.

 

Σας ευχαριστούμε για ακόμη φορά κι ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς.

Χρόνια πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.