Τελευταίες Ειδήσεις

Καιρός-Σ.Αρναούτογλου: «Προσοχή την Παρασκευή στην Αττική» -Έρχονται βροχές και καταιγίδες


Αλλάζει ο καιρός στην χώρα μας με τις βροχές και τις καταιγίδες να είναι ολοένα και πιο έντονες. Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου στην ΕΡΤ, από τα ξημερώματα της Παρασκευής θα έχουμε βροχές στα δυτικά και σύννεφα στα κεντρικά και ΝΔ τμήματα της χώρας μέχρι το μεσημέρι. Επίσης, βροχές και καταιγίδες θα υπάρξουν σε Επτάνησα, Δυτική Πελοπόννησο. Όλα αυτά από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα μεταφερθούν στην Πελοπόννησο, στην Ανατ. Στερεά, στην Αττική, Εύβοια μέχρι και τις Σποράδες.



 

Στην Αττική όπως είπε ο Σάκης Αρναούτογλου, θα έχουμε από το πρωί συννεφιές και μετά το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες. Κατά τόπους τα φαινόμενα θα έχουν και έντονο χαρακτήρα. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 14 έως 21 βαθμούς.


Στη Θεσσαλονίκη λιγότερες συννεφιές το πρωί, αλλά θα πυκνώνουν φτάνοντας προς το μεσημέρι. Τοπικές μπόρες το απόγευμα και συννεφιά το βράδυ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.


Ο καιρός τις υπόλοιπες ημέρες


Το Σάββατο 11/11, ο καιρός επίσης θα είναι άστατος με βροχές στα δυτικά, στα βόρεια, αλλά και στα ανατολικά νησιωτικά.


Advertisement


Την Κυριακή 12/11, θα έχουμε νέο πέρασμα με σύννεφα με βροχές στο ΝΑ της χώρας. Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε κάποια φαινόμενα στα Δυτικά και το βράδυ νέα επιδείνωση με βροχές στη βόρεια Ελλάδα και τα Δυτικά. Τη Δευτέρα 13/11, άστατος επίσης ο καιρός με αξιόλογες βροχές και στην Κρήτη.



 

ΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.