Τελευταίες Ειδήσεις

Η πρώτη αντίδραση Τσίπρα στην αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου


Η διάσπαση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να πάρει έμμεσα θέση.  


Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ιδιαίτερα στεναχωρημενος από τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα».

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είπε σε συνεργάτες του σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις πως «πρόκειται για στρατηγικό λάθος» μένοντας στην ίδια γραμμή των απόψεων που είχε εκφράσει τις προηγούμενες μέρες όταν είχε επισημάνει ότι τα συγκεκριμένα στελέχη αυτά έπρεπε να δώσουν τη μάχη τους εσωκομματικά και να μην αδυνατίσουν το κόμμα σε μια δύσκολη συγκυρία έναντι της κυβέρνησης Μητσοτάκη.


Χθες οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι «είναι ψυχολογικού χαρακτήρα οι αποχωρήσεις αυτές και όχι πολιτικού, οι χαρίζουν το κόμμα στον Στέφανο Κασσελάκη και κάνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη παντοδύναμο».


Επίσης παρέπεμπαν στις προ ημερών προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα, με σειρά συναντήσεων, προκειμένου να αποφευχθεί η διάσπαση, ζητώντας από τους διαφωνούντες, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, «να μείνουν στο κόμμα και να παλέψουμε από μέσα να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά δυνατό»…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.