Τελευταίες Ειδήσεις

Δωροκάρτες σε πλημμυροπαθείς από την ΟΕΒΕ Ηρακλείου – Ευχαριστήριο της ΟΕΒΕ Τρικάλων


Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Ηρακλείου προκειμένου να στηρίξει τους ανθρώπους που έχασαν τα υπάρχοντά τους και δεν έχουν ούτε τα βασικά για να επιβιώσουν από τις καταστροφικές πλημμύρες έλαβε την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε μία πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.


Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ηρακλείου κ. Χαράλαμπος Λεκάκης παρέδωσε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Βαγγέλη Αγγελάκη δωροκάρτες ειδών ένδυσης και υπόδησης ύψους 3.100 ευρώ να διανεμηθούν σε συναδέλφους που έχουν άμεση ανάγκη.


Την Τρίτη 31/10/23 ο πρόεδρος κ. Αγγελάκης με μέλη της Διοίκησης επισκέφθηκαν συναδέλφους της περιοχής Φαρκαδόνας, όπου και διένειμαν τις επιταγές σε πλημμυροπαθείς οικογένειες.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Τρικάλων ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τους συναδέλφους της Ομοσπονδίας σας για την πρωτοβουλία να στηρίξετε τους συμπολίτες μας με τις δωροκάρτες ειδών ένδυσης και υπόδησης ύψους 3.100€, προκειμένου να διανεμηθούν σε οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη, και χρειάζονται ακόμη και τα βασικά για να επιβιώσουν μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.