Τελευταίες Ειδήσεις

« Ο δήμος Μετεώρων στο κατώφλι της νέας εποχής»


1.Πλάνο λειτουργίας και στρατηγικής,

2.Οι πρώτες κινήσεις εν όψει της νέας 5/ετίας

 

Αγαπητοί μου φίλοι,

Είναι γεγονός πως στον δήμο Μετεώρων ,ουσιαστικές πολιτικές για την υγιή ανάπτυξή του ποτέ δεν υπήρξαν,

Είναι επίσης γεγονός πως ο πολίτης του δήμου έχει κουρασθεί από μεγαλοστομίες ,επιθυμώντας  έργα .                                                                       Έργα που να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του ,έργα διαχρονικής αξίας,έργα παρακαταθήκες!                                                                                 

Καλοί μου φίλοι,

Οι εξελίξεις δεν αφήνουν άλλα περιθώρια,δια τούτο και οι πολίτες με την εκλογική τους ετυμηγορία έδωσαν στην νέα δημοτική αρχή την ευκαιρία ο τόπος ν’αλλάξει σελίδα!

Η ισχυρή εντολή ,που προέκυψε από τις εκλογές του Οκτώβρη ,την καλεί ν’ αντιμετωπίσει την νέα πραγματικότητα με γρήγορες και στοχευμένες  κινήσεις ,διαμορφώνοντας το πλάνο για τα νέα καθήκοντα που θα αναλάβει επίσημα από την 1-1-2024.

Αγαπητοί μου,

Για τον λόγο αυτό ο κ. Αβραμόπουλος έχει αναπτύξει μια ασυνήθιστη κινητικότητα τις τελευταίες μέρες δρομολογώντας διεκδικήσεις και σοβαρές παρεμβάσεις και αναζητώντας σε κάθε του βήμα τις βέλτιστες λύσεις, δείχνοντας πως πραγματικά είναι αποφασισμένος ν’ αλλάξει τα πάντα σε κρίσιμους τομείς!

( Διαρκείς επισκέψεις στην Αθήνα, πιέσεις στην κεντρική διοίκηση για ανταπόκριση σε βασικά ζητήματα, συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες σε αρμόδια υπουργεία ,προσκλήσεις σε υπουργούς ( αποκατάσταση γέφυρας Διάβας), προσκλήσεις σε εταιρίες (Ολλανδική) με αντικείμενο τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή μας, παράδοση τεχνικών εκθέσεων από ζημιές στους καθ’ύλην αρμόδιους φορείς κλπ ,   κλπ , κλπ.)

Για τον λόγο αυτό ο νέος δήμαρχος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει χωρίς υποχωρήσεις ,σε θέματα που άπτονται της αυτοδιοικητικής διαχείρισης ,επαναφέροντας το κύρος και την αξιοπρέπεια στον δήμο μας ,

Φίλοι μου αγαπημένοι,

Αλλαγή σελίδας λοιπόν με δράσεις που θα προσδώσουν θετικό πρόσημο στο αναπυξιακό ισοζύγιο του δήμου Μετεώρων ,προάγοντάς τον από παρία σε πρότυπο ανάκαμψης,

Με την καθιέρωση ενός νέου πνεύματος πολιτισμού στην οργάνωση και την διοίκηση του δήμου,

Με την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού του δήμου και την αύξηση της αποδοτικότητάς του προς όφελος των πολιτών

Με την διεύρυνση και ισχυροποίηση των προνοιακών δομών ,

Με ουσιαστικές παρεμβάσεις στον δοκιμαζόμενο αγροτοκτηνοτροφικό τομέα,

Με την αποκατάσταση της αξιοπιστίας, της συνέπειας, και της καθαρότητας λόγων και έργων απέναντι στους δημότες.

                                            ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗΣ

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.