Τελευταίες Ειδήσεις

Ξεκίνησε η Πορεία για το Πολυτεχνείο


Ξεκίνησε καθιερωμένη πορεία από το Πολυτεχνείο προς την πρεσβεία των ΗΠΑ  ενώ οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας κλείνουν σταδιακά.


Η Πατησίων και γύρω δρόμοι είναι κλειστοί καθώς η πορεία ξεκίνησε ακριβώς στις 3 το μεσημέρι από το Πολυτεχνείο με κατεύθυνση την Αμερικανική Πρεσβεία.


Κλειστοί σταθμοί μετρό και ΗΣΑΠΜε εντολή της ΕΛ.ΑΣ. οι σταθμοί του μετρό Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο έκλεισαν στις 14:00.  Οι συρμοί δηλαδή που θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς δεν θα πραγματοποιούν στάση. Τυχόν πρόσθετες μεταβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. Ανάλογες τροποποιήσεις θα γίνουν και στα δρομολόγια των τρόλεϊ και των λεωφορείων. 


«Φρούριο» η Αθήνα με 5.000 αστυνομικούς - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Επί ποδός βρίσκονται 5000 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, ενώ συνδρομή θα παρέχουν από αέρος το ελικόπτερο της Αστυνομίας καθώς και drone.Παράλληλα σε ετοιμότητα βρίσκονται τα οχήματα ρίψης νερού της αστυνομίας, οι Αίαντες, καθώς και ομάδες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας.


Πέρα από την αυξημένη παρουσία αστυνομικών γύρω από το Πολυτεχνείο και την Αμερικανική πρεσβεία ιδιαίτερα μέτρα έχει λάβει η ΕΛΑΣ και για την προστασία της πρεσβείας του Ισραήλ καθώς και άλλων πιθανών «στόχων» λόγω του πολέμου στην Γάζα.


Η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Αθήνας ισχύει έως το Σάββατο 18/11, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 50ή επέτειο εορτασμού του Πολυτεχνείου, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.