Τελευταίες Ειδήσεις

Στο Δελτίο Ειδήσεων του ANT1 o Σάκης Παιδής-Να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα του Αλκαζάρ


Στο Δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Σάκης Παιδής για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις εγκαταστάσεις του Αλκαζάρ  τονίζοντας την αναγκαιότητα για άμεση εξεύρεση λύσης .

Ο Σάκης Παιδής ανέφερε ότι κατά καιρούς γινόταν συντηρήσεις στα κτίρια κυρίως για την επιδιόρθωση προβλημάτων που προκύπταν .  Τελευταία έγινε και μια σημαντική ανακαίνιση των εξωτερικών χώρων του στίβου .

«Είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αλκαζάρ . Προέχει πάνω από όλα η Ασφάλεια όλων των αθλούμενων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών και η απόφαση είναι στη σωστή κατεύθυνση .

 Είναι απαραίτητο να δοθεί οριστική  λύση  από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , που είναι η αρμόδια αρχή  , το συντομότερο δυνατόν καθώς επηρεάζονται εκατοντάδες οικογένειες , αθλητικοί σύλλογοι και εργαζόμενοι , όχι μόνο για το θέμα του στατικού προβλήματος αλλά για μια ουσιαστική και ριζική αναβάθμιση όλων των χώρων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας ¨Αλκαζαρ » τόνισε ο Σάκης Παιδής 

Δείτε το βίντεο εδώ :

https://youtu.be/6R_JXmoO6As?si=0k-4xXrIggxktGBj

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.