Τελευταίες Ειδήσεις

Σε εξέλιξη ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους του Λεκανοπεδίου, λόγω της διεξαγωγής του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών και των αγώνων δρόμου 10, 5 και 1,2 χλμ.


Αλλαγές θα υπάρξουν και στα δρομολόγια των ΜΜΜ έως τις 20:00 της Κυριακής (12/11), στη Γραμμή 6 του Τραμ «Πικροδάφνη - Σύνταγμα», ο τερματικός σταθμός θα είναι η στάση «ΦΙΞ», για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων δρόμου. Την ίδια στιγμή, προσωρινές τροποποιήσεις δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ θα ισχύσουν, μεταξύ 05:00 - 21:00 την Κυριακή, σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας.      Οι αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ ενόψει του Μαραθωνίου της Αθήνας 2023


   Την Κυριακή λόγω της διεξαγωγής του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, τα δρομολόγια στις Γραμμές 2 & 3 του Μετρό θα ξεκινήσουν εκτάκτως στις 5 το πρωί, μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη κυκλοφορίας. Υπενθυμίζεται, πως στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς - Κηφισιά» τα δρομολόγια ξεκινούν στις 5 το πρωί.


   Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Κυριακής, θα δρομολογηθούν, εφόσον χρειαστεί, ενισχυτικά δρομολόγια και στις 3 Γραμμές του Μετρό, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.