Τελευταίες Ειδήσεις

Πέθανε η 16χρονη - Ήταν σε κώμα μετά από «κοκτέιλ» ναρκωτικών


H 16χρονη νοσηλευόταν στην εντατική σε κώμα για 16 ημέρες έχοντας υποστεί πνευμονική και αναπνευστική ανεπάρκεια.


Κατόπιν έρευνας η αστυνομία συνέλαβε τη σπείρα ναρκεμπόρων, μέσα στην οποία είναι και δύο ανήλικοι. Η υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών έχει συλλάβει συνολικά έξι άτομα – φερόμενα ως μέλη της επικίνδυνης σπείρας, θύμα της οποίας ήταν το 16χρονο κορίτσι. 


Μάλιστα, υπήρχε μία μονοκατοικία στην περιοχή του Βύρωνα όπου πήγαιναν όλα τα θύματα σπείρας προκειμένου να κάνουν χρήση ναρκωτικών. Από εκεί το ΕΚΑΒ παρέλαβε σε κωματώδη κατάσταση το παιδί ενώ, οι Αρχές, οδηγήθηκαν και σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου τα μέλη της σπείρας έκρυβαν τις ναρκωτικές ουσίες.


Στη φυλακή οδηγήθηκαν τη Δευτέρα οι δύο από τους πέντε κατηγορούμενους που απολογήθηκαν ως μέλη της συμμορίας από τον Βύρωνα που έδωσαν το κοκτέιλ ισχυρών ουσιών στο 16χρονο κορίτσι.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, της συμμορίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Αρνήθηκαν επίσης ότι έδωσαν ναρκωτικά στη 16χρονη.


Οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.