Τελευταίες Ειδήσεις

Οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι που εκλέγονται


Aνατροπές επιφύλασσαν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών του β’ γύρου. Αλλαγή σκυτάλης πραγματοποιήθηκε στους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης ενώ στα ίδια χέρια παρέμεινε ο Δήμος Πατρέων. Ανεξάρτητοι υποψήφιοι επικράτησαν στις 4 από τις 6 περιφέρειες.


Nέος δήμαρχος της Aθήνας αναδείχθηκε ο Χάρης Δούκας ο οποίος επικράτησε του Κώστα Μπακογιάννη με ποσοστό 55,96%. Νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκλέχθηκε ο Στέλιος Αγγελούδης με ποσοστό 67,33% έναντι του Κώστα Ζέρβα.



Στις περιφέρειες, ο Δημήτρης Κουρέτας επικράτησε του Κώστα Αγοραστού στην πληγείσα από τις πλημμύρες Θεσσαλία με ποσοστό 59,68%. Στις υπόλοιπες πέντε περιφέρειες, η Νέα Δημοκρατία ναι μεν επικράτησε στην Πελοπόννησο με τον Δημήτρη Πτωχό, αλλά έχασε τέσσερις περιφέρειες από... γαλάζιους αντάρτες. 


Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών 


Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη εκλέχθηκε  ο Χριστόδουλος Τοψίδης με ποσοστό 50,89%, νικώντας τον Χρήστο Μέτιο που συγκέντρωσε το 49,14% των ψήφων.


Στα Ιόνια νησιά την πρωτιά πήρε με ποσοστό 65,40% ο Ιωάννης Τρεπεκλής, έναντι 34,60%  που συγκέντρωσε η Ρόδη Κράτσα. 


Στο Βόρειο Αιγαίο ο νυν περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης αναδείχθηκε εκ νέου νικητής με ποσοστό 54,68% αφήνοντας δεύτερο τον Αλκιβιάδη Στεφανή με 45,32%


Στη Δυτική Μακεδονία o Γιώργος Αμανατίδης ήρθε πρώτος με ποσοστό 56,77%, ενώ ο Γιώργος Κασαπίδης έμεινε στο 43,23%.


Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν είναι καλή βραδιά για τη ΝΔ 


«Έχουμε στηρίξει ουσιαστικά την τοπική αυτοδιοίκηση α' και β' βαθμού και προσμένουμε σε μια γόνιμη και παραγωγική συνεργασία με όλους τους εκλεγμένους περιφερειάρχες και δημάρχους. Ως προς τα πολιτικά συμπεράσματα αυτής της Κυριακής σίγουρα δεν ήταν μια ιδιαίτερα καλή βραδιά για την ΝΔ. Θέλω να θυμίσω όμως ότι τα πολιτικά συμπεράσματα ως προς την κατανομή των δυνάμεων των κομμάτων ουσιαστικά βγήκαν την προηγούμενη Κυριακή. Είναι σαφές ότι υπήρξε μια αντισυσπείρωση πολλών δυνάμεων απέναντι σε υποψηφίους της ΝΔ. Στο κάτω κάτω η ΝΔ πήρε 41% και όχι 51% και προφανώς το βήμα αυτό για πολλούς υποψηφίους που στηρίχθηκαν από την ΝΔ από το 41% στο 51% δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο» είπε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοίκητων εκλογών.


«Επίσης θέλω να επισημάνω ότι είναι ιδιαίτερα χαμηλή η συμμετοχή σε αυτή την κάλπη, κάτι το οποίο νομίζω ότι πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Από εκεί και πέρα ως προς τα πολιτικά μηνύματα ένα θα πω μόνο. Η κυβέρνηση οφείλει να πορεύεται με τα πόδια καλά γειωμένα στη γη. Να λαμβάνει τα πολιτικά μηνύματα ανά πάσα στιγμή και να αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις για να βελτιώνει την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με έμφαση στη μεταρρυθμιστική μας ατζέντα» προσέθεσε.


Επίσης είπε ότι «στο πολιτικό πρόταγμα για όσους σπεύδουν να πανηγυρίσουν βγάζοντας ενδεχομένως συμπεράσματα τα οποία δεν αντιστοιχούν στις πραγματικές πολιτικές ισορροπίες να θυμίσω ότι είχαμε εθνικές εκλογές πριν από 3 μήνες στις οποίες κατεγράφη με απόλυτη σαφήνεια η δύναμη των κομμάτων».



Χάρης Δούκας: Σήμερα η Αθήνα νίκησε, η πόλη αλλάζει σελίδα


Για ένα όμορφο ταξίδι που τώρα ξεκίνησε, έκανε λόγο ο Χάρης Δούκας, στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη νίκη του στον Δήμο Αθηναίων.  Ονέος δήμαρχος της Αθήνας μίλησε για μία πόλη που αλλάζει σελίδα και δεσμεύτηκε πως θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για να κάνει πράξη όσα έχει πει.


Συγκεκριμένα, ο κ. Δούκας ανέφερε:


«Σήμερα η Αθήνα νίκησε, η πόλη αλλάζει σελίδα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις Αθηναίες και τους Αθηναίους για την τεράστια τιμή που μου έκαναν και ξέρω πολύ καλά την πολύ μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι πίστεψαν στο όνειρο και μπήκαν μαζί μας σ' αυτό το πανέμορφο ταξίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους συνεργάτες, την οικογένειά μου και όλους τους πολίτες, που κατάφεραν το ακατόρθωτο. Πίστεψαν σε μια Αθήνα πράσινη, ασφαλή, καθαρή και δημιουργική, στο όραμά μας πως μπορούμε να αλλάξουμε την Αθήνα και να την κάνουμε όπως την ονειρευόμαστε.


Βεβαίως, οφείλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, να ευχαριστήσω το ΒΟΛΤ, τους ανθρώπους από την Οικολογία, τους ανθρώπους από δημοτικές παρατάξεις της Πράσινης Αθήνας, από τα Δικαιώματα.


Οφείλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Ζαχαριάδη και τη δημοτική παράταξη της Ανοιχτής Πόλης, που μας στήριξαν στον β' γύρο και οφείλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους πολίτες, οι οποίοι ήρθαν να ψηφίσουν σε αυτήν τη δεύτερη εκλογική διαδικασία.


Και θέλω να δεσμευτώ ότι θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου και θα είμαι δίπλα σε κάθε Αθηναία και κάθε Αθηναίο, για να μπορέσουμε μαζί να κάνουμε την Αθήνα όπως μας αξίζει και όπως της αξίζει. Μαζί θα τα καταφέρουμε».


Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία, αυτά τα οποία είπαμε να τα κάνουμε πράξη. Θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ να το καταφέρουμε».


Στην ερώτηση πού οφείλει τη νίκη του, απάντησε: «Στους πολίτες, που πίστεψαν στο ακατόρθωτο, που είδαν ότι τελικά μπορεί να αλλάξει αυτή η πόλη. Το πίστεψαν κι έγινε πράξη».



Αγγελούδης: Ώρα να ανταποδώσουμε στην πόλη όλα αυτά που της χρωστάμε


Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκλέγεται Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών επικράτησε του νυν δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα. Στην ομιλία του, έξω από το εκλογικό του κέντρο, παρουσιάστηκε εμφανώς συγκινημένος, κάτι που και ο ίδιος τόνισε. Στη συνέχεια ανέφερε ότι η πόλη αλλάζει σελίδα, υποσχόμενος μία καλύτερη καθημερινότητα. Παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν, αλλά και τους υποψήφιους του συνδυασμού του.


«Με συγκινήσατε πολύ. Η πόλη μας μίλησε, η όμορφη Θεσσαλονίκη μίλησε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Θεσσαλονικείς, αλλά και εκείνους που επέλεξαν την αποχή, είναι δική μας ευθύνη να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη τους με τη δουλειά μας. Τώρα είναι η ώρα της δουλειάς για τους ανθρώπους της πόλης μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες, στους εθελοντές μας, αλλά κυρίως στους υποψηφίους της ομάδας, αυτούς τους ενεργούς πολίτες που με εμπιστεύτηκαν να κάνουμε αυτή την όμορφη περιπέτεια, αυτό το όμορφο ταξίδι, για την πόλη μας, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν για να είμαστε σήμερα εδώ. Αλλάξαμε σελίδα, γράφουμε ιστορία όλοι μαζί, για μία καλύτερη καθημερινότητα, για μεγαλύτερη φροντίδα και δράση, για τη Θεσσαλονίκη που μας ενώνει. Τώρα ξεκινάμε, δεν περισσεύει κανείς, τώρα είναι η ώρα να ανταποδώσουμε στην πόλη όλα αυτά που της χρωστάμε».



Κουρέτας: «Δεν μπορώ να πανηγυρίσω γιατί η Θεσσαλία είναι πληγωμένη 


Καθαρή νίκη σημείωσε ο Δημήτρης Κουρέτας, έναντι του νυν Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στο β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. 


«Πριν από μια εβδομάδα στην ίδια θέση, σας είπα ότι η πρόταση που κάναμε και κάνουμε είναι μια πρόταση αναπτυξιακή, η οποία αθροίζει κοινωνικά ποσοστά. Έτσι λοιπόν εμείς απευθυνθήκαμε σε όλους τους Θεσσαλούς πολίτες, ανεξαρτήτως κομμάτων. Σήμερα αυτή η νίκη, δεν μπορώ να πανηγυρίσω γιατί η Θεσσαλία, όπως σας είπα είναι μια πληγή και δεν μπορεί κανείς να πανηγυρίζει όταν η Θεσσαλία είναι μια πληγή. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις, φυσικές και νοητικές», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουρέτας.



Πτωχός: Η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα και θα το αποδείξουμε 


«Οι πολίτες αποφάσισαν σήμερα μαζί να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά» είπε ο Δημήτρης Πτωχός, νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μετά τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών.


«Oφείλω πρώτα απ’ όλα φυσικά σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν», τόνισε ενώ πρόσθεσε: «Στους υποψηφίους του συνδυασμού μας. Παιδιά θα είμαστε πάντα μαζί, η ομάδα όπου ήμασταν. (…) Θα δουλέψουμε μαζί για την επόμενη μέρα. (Τους ευχαριστώ) για τη σκληρή δουλειά που έκαναν και κυρίως για την ανιδιοτέλεια. Δώσαμε μαζί έναν πολύ μεγάλο αγώνα, έναν πολύ καλό αγώνα που θα τον θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή. Αυτό είναι απολύτως βέβαιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου».


«Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε, τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά».


«Η μεγάλη νίκη που πετύχαμε έιναι η αφετηρία για τη σκληρή δουλειά που μας περιμένει. Είναι η αφετηρία για τη σκληρή δουλειά που μας περιμένει. Είναι η αφετηρία για τις νίκες που πρέπει να καταφέρουμε από εδώ και μπρος. Όλοι μαζί, κάθε μέρα για ένα καλύτερο αύριο για την Πελοπόννησο. Γιατί η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα, μπορεί περισσότερα και θα το αποδείξουμε» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο νέος περιφερειάρχης, ενώ συμπλήρωσε: «Αφήνουμε πίσω μας την τοξικότητα και τις νοοτροπίες του χθες. Όπως έλεγα και σε όλη την προεκλογική περίοδο, το επαναλαμβάνω και τώρα: Επιθυμία μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί να καλλιεργήσουμε μια νέα σχέση ανάμεσα στην περιφέρεια και τον πολίτη».



Κώστας Μουτζούρης: Σήμερα νίκησε ο λαός, δεν νίκησαν τα κατεστημένα των Αθηνών


Τεράστια ήταν η νίκη του Κώστα Μουτζούρη έναντι του Αλκιβιάδης Στεφανή στον 2ο γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών, αφού κατάφερε να εκλεγεί ξανά Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου με 54,70%. 


Αναλυτικά η πρώτη δήλωσή του:


«Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλό μου για τον αγώνα που έδωσε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θέλω να τον συγχαρώ για ό,τι κατάφερε να κάνει. Όμως ο λαός του Βορείου Αιγαίου αρνείται τις δομές, αρνείται την μεταναστευτική κρίση. Θα σταθούμε όρθιοι και θα αντισταθούμε αν χρειαστεί. Σήμερα νίκησε η αυτοδιοίκηση. Σήμερα νίκησε ο λαός. Δεν νίκησαν τα κατεστημένα των Αθηνών. Κέρδισε ο λαός. Ευχαριστώ πολύ».



Γιώργος Αμανατίδης: Θα κανω ό,τι μπορώ ώστε η Δυτική Μακεδονία να γίνει καλύτερη


Νικητής της αναμέτρησης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι ο ανεξάρτητος υποψήφιος και πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος έλαβε 56,72% έναντι του σημερινού περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, ο οποίος στηρίχθηκε από τη ΝΔ και έλαβε 43,65%.


Ο Γιώργος Αμανατίδης, καταχειροκροτούμενος από φίλους και μέλη της παράταξής του στο εκλογικό του κέντρο στην Κοζάνη, δήλωσε ότι το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει ότι «κέρδισε η Δυτική Μακεδονία, ότι σήμερα κερδίσαμε τα όνειρά μας. Είμαστε μια ομάδα που πιστέψαμε στις δυνατότητες των ανθρώπων της Περιφερείας μας, ότι μπορεί ότι ο τόπος μας να πάει καλύτερα κι ενώσαμε τις δυνάμεις μας να πάμε όλοι μαζί».


Τόνισε ότι «για να έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειές μας έπρεπε να έχουμε συμμάχους. Συμμαχήσαμε άνθρωποι από διαφορετικές περιοχές, με διαφορετικές επαγγελματικές ιδιότητες, δώσαμε έμφαση στα καθημερινά και σημασία και στα μεγάλα. Συναντήσαμε τους νέους ανθρώπους, τους είπαμε τι σκεφτόμαστε για τους ιδίους και το μέλλον τους. Τους είπαμε αλήθειες, τους κοιτάξαμε στα μάτια και τους ζητήσαμε να μας εμπιστευθούν».


Κατέληξε λέγοντας ότι «αυτό που έγινε σήμερα είναι μια νίκη των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. Η περιοχή μας έχει μεγάλες δυνατότητες και θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε για να γίνει καλύτερη».



Χ. Τοψίδης: Σε εμάς δεν χωράνε διακρίσεις, δεν χωράνε κόμματα


Μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι πλέον ο Χριστόδουλος Τοψίδης, έναντι του Χρήστου Μέτιου.


«Δηλώνω υπεύθυνα, από αύριο θα είμαι Περιφερειάρχης για όλους τους πολίτες της Περιφέρειας και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν», είπε μεταξύ άλλων ο νέος Περιφεριάρχης.


Αναλυτικά η δήλωσή του:


«Μόλις μου τηλεφώνησε περιφερειάρχης και μου έδωσε συγχαρητήρια και όλοι οι επικεφαλείς των παρατάξεων, μου είπε ότι από αύριο ένα γραφείο στην Περιφέρεια για να ενημερωθούμε και να δουλέψουμε.


Είναι μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Αξίζουν όλα αυτά τα παιδιά συγχαρητήρια που δεν μας παράτησαν τη δεύτερη Κυριακή. Η δεύτερη Κυριακή είναι μια άλλη εκλογική αναμέτρηση. Δώσαμε τη μάχη 115 άνθρωποι από τη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, τη Ροδόπη και τον Έβρο και πιστοί στο στόχο μας, σας πείσαμε και μας δικαιώσατε.


Η Περιφέρεια μας, χρειάζεται ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, που είναι ανεξάρτητοι, που δεν τους ενδιαφέρουν τα κόμματα και τους ενδιαφέρει ο τόπος τους. Μας χτύπησαν κάτω από τη μέση, μέσα ενημέρωσης. Τις τελευταίες μέρες βγάλανε δημοσιεύματα. Προσπάθησαν εξωγενείς δυνάμεις να σας επηρεάσουν, αλλά κρατήσατε γιατί είστε ώριμοι, έχετε αποφασιστικότητα, έχετε γνώσεις αγοράς.


Δηλώνω υπεύθυνα, από αύριο θα είμαι Περιφερειάρχης για όλους τους πολίτες της Περιφέρειας και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν.


Σε εμάς δεν χωράνε διακρίσεις, δεν χωράνε κόμματα. Τα προβλήματα του τόπου είναι το κόμμα μας. Θα δουλέψουμε για εσάς. Η πόρτα της Περιφέρειας θα είναι ανοιχτή. Το τηλέφωνό μου θα είναι ανοιχτό και καθημερινά θα κάνουμε διαβουλεύσεις. Θα πάει ο τόπος μπροστά. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε το θέλουν.


Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δούλεψαν στο γραφείο, τα νέα τα παιδιά αφιλοκερδώς. Εθελοντές σε αυτή την προσπάθεια σε μια δύσκολη προσπάθεια, δεν είναι εύκολο. Πέντε Νόμοι, 5 Περιφερειακές Ενότητες, μεγάλη Περιφέρεια, πολλά χιλιόμετρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μπάμπη Παναγόπουλο που τον είχα δίπλα μου κάθε μέρα και με ανεχόταν. Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου και τα τέσσερα παιδιά που τους έλειψα όλες αυτές τις μέρες».



Οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν περιφερειάρχες και δήμαρχοι είναι οι εξής:


Περιφέρειες


Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης: Χριστόδουλος Τοψίδης


Βορείου Αιγαίου: Κωνσταντίνος Μουτζούρης


Δυτικής Μακεδονίας: Γεώργιος Αμανατίδης


Θεσσαλίας: Δημήτριος Κουρέτας


Ιονίων Νήσων: Ιωάννης Τρεπεκλής


Πελοποννήσου: Δημήτριος Πτωχός


Δήμοι


Αγίας Παρασκευής: Γιάννης Μυλωνάκης


Αγίου Δημητρίου: Στέλιος Μαμαλάκης


Αγίου Νικολάου: Εμμανουήλ Μενεγάκης


Αθηναίων: Χάρης Δούκας


Αιγάλεω: Λάμπρος Σκλαβούνος


Αιγιαλείας: Δημήτρης Καλογερόπουλος


Ακτίου - Βόνιτσας: Αθανάσιος Κασόλας


Αλεξανδρούπολης: Ιωάννης Ζαμπούκης


Αλμυρού: Δημήτρης Εσερίδης


Άργους - Μυκηνών: Γιάννης Μαλτέζος


Αρριανών: Χουσεΐν Ερδέμ


Ασπροπύργου: Ιωάννης Ηλίας


Βύρωνος: Αλέξης Σωτηρόπουλος


Δάφνης - Υμηττού: Νικόλαος Τσιλίφης


Δέλτα: Γερακίνα Μπισμπινά


Δεσκάτης: Δημήτριος Κόττας


Διονύσου: Κατερίνα Μαϊχοσογλου


Δράμας: Γεώργιος Παπαδόπουλος


Δυτικής Αχαΐας: Γρηγόρης Αλεξόπουλος


Δυτικής Μάνης: Γεώργιος Χιουρέας


Ελαφονήσου: 'Αγγελος Τσιριγωτάκης


Ελευσίνας: Γιώργος Γεωργόπουλος


Ερέτριας: Νικόλαος Γουρνής


Ζακύνθου: Γεώργιος Στασινόπουλος


Ζαχάρως: Κωνσταντίνος Μητρόπουλος


Ζωγράφου: Τίνα Καφατσάκη


Ηγουμενίτσας: Παναγιώτης Νταής


Ήλιδας: Χρήστος Χριστοδουλόπουλος


Ηλιουπόλεως: Ευστάθιος Ψυρρόπουλος


Ηρακλείου Αττικής: Νίκος Μπάμπαλος


Ηρωικής Πόλης Νάουσας: Νικόλαος Κουτσογιάννης


Θερμαϊκού: Θεόδωρος Τζέκος


Θεσσαλονίκης: Στέλιος Αγγελούδης


Ιεράπετρας: Εμμανουήλ Φραγκούλης


Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου: Σπυρίδων Διαμαντόπουλος


Ιλίου: Ανδριάνα Αλεβίζου Κουκουβίνου


Ιωαννιτών: Θωμάς Μπέγκας


Καβάλας: Θεόδωρος Μουριάδης


Καισαριανής: Ηλίας Σταμέλος


Καλαμαριάς: Χρυσή Αράπογλου


Καλυμνίων: Ιωάννης Μαστροκούκος


Καμένων Βούρλων: Ηλίας Κυρμανίδης


Κασσάνδρας: Κωνσταντίνος Παπαγιάννης


Καστοριάς: Ιωάννης Κορεντσίδης


Κοζάνης: Ιωάννης Κοκκαλιάρης


Κορδελιού - Ευόσμου: Ελευθέριος Αλεξανδρίδης


Λήμνου: Ελεονώρα Γεώργα


Λοκρών: Αθανάσιος Ζεκεντές


Λυκόβρυσης - Πεύκης: Μάριος Γεώργιος Ψυχάλης


Μεγανησίου: Γεράσιμος Κατωπόδης


Μεγαρέων: Παναγιώτης Μαργέτης


Μύκης: Αχμέτ Κιουρτ


Ναυπλιέων: Δημήτριος Ορφανός


Νέας Ιωνίας: Παναγιώτης Μανούρης


Νέας Σμύρνης: Γεώργιος Κουτελάκης


Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας: Ιωάννης Τομπούλογλου


Νότιας Κέρκυρας: Βασίλειος Χειμαριώτης


Ξάνθης: Ευστράτιος Κοντός


Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης: Βλάσιος Τσιώτος


Ορεστιάδας: Αδαμάντιος Παπαδόπουλος


Παιανίας: Ισίδωρος Μάδης


Παλαμά: Σωκράτης Δασκαλόπουλος


Παπάγου - Χολαργού: Ηλίας Αποστολόπουλος


Πατρέων: Κωνσταντίνος Πελετίδης


Παύλου Μελά: Δημήτριος Ασλανίδης


Πέλλας: Ευστάθιος Φουντουκίδης


Πεντέλης: Αναστασία Κοσμοπούλου


Περάματος: Ιωάννης Λαγουδάκος


Πετρουπόλεως: Ευάγγελος Σίμος


Πολυγύρου: Γεώργιος Εμμανουήλ


Πύδνας - Κολινδρού: Χρήστος Κομπατσιάρης


Πύλου - Νέστορος: Παναγιώτης Καρβέλας


Πύργου: Ευστάθιος Καννής


Ραφήνας - Πικερμίου: Δήμητρα Τσεβά Μήλα


Ρόδου: Αλέξανδρος Βασίλειος Κολιάδης


Σαρωνικού: Δημήτριος Παπαχρήστου


Σκύρου: Κυριάκος Αντωνόπουλος


Σπάρτης: Μιχαήλ Βακαλόπουλος


Τυρνάβου: Αστέριος Τσικριτσής


Φιλοθέης - Ψυχικού: Χαράλαμπος Μπονάτσος


Χαϊδαρίου: Μιχαήλ Σελέκος


Χαλανδρίου: Σίμος Ρούσσος


Χερσονήσου: Ζαχαρίας Δοξαστάκης


Χίου: Ιωάννης Μαλαφής


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.