Τελευταίες Ειδήσεις

Λευτέρης Αβραμόπουλος: Πανστρατιά για τον Αγοραστό στα Μετέωρα – Ο πρώτος Θεσσαλός δήμαρχος που βγήκε μπροστά για τον περιφερειάρχη


Προσωπικό στοίχημα για τον νεοκλεγέντα δήμαρχο η επικράτηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας στα Μετέωρα


Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη πραγματοποιήθηκε ολομέλεια της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” του Λευτέρη Αβραμόπουλου, που πέτυχε θριαμβευτική νίκη στον πρώτο γύρο τωναυτοδιοικητικών εκλογών.Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μετεώρων ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας του για τον αγώνα τους που έφερε το εντυπωσιακό 67% και ακολούθως ζήτησε από όλους να στηρίξουν την ερχόμενη Κυριακή τον περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Αγοραστό. Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, μίλησε για την κρισιμότητα της ψήφου της Κυριακής.


Πάντως να σημειώσουμε πως ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ο πρώτος δήμαρχος της Θεσσαλίας που βγαίνει μπροστά για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό – από την επομένη κιόλας της πρώτης Κυριακής – εν όψει του β’ γύρου των εκλογών, έχοντας βάλει προσωπικό του στοίχημα να καταγραφεί στον δήμο του ποσοστό περί του 60% υπέρ της παράταξης του Κ. Αγοραστού στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.