Τελευταίες Ειδήσεις

Φ. Στάθης: Συνεχίζουμε μαζί για γρήγορη ανάκαμψη του Δήμου και «άνοιγμα» νέας Σελίδας Δημιουργίας και Ανάπτυξης!
Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου εισήλθε η προεκλογική περίοδος στο Δήμο Μουζακίου και ο συνδυασμός «Νέα Πορεία» με επικεφαλής το Δήμαρχο και εκ νέου Υποψήφιο Φάνη Στάθη, λαμβάνει από παντού μηνύματα ότι στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής θα καταγράψει μεγάλη νίκη.

Σήμερα Τετάρτη (4/10/2023) στις 8 το βράδυ, η δημοτική παράταξη που διοικεί τα Δήμο την τελευταία τετραετία, πραγματοποιεί σημαντική εκδήλωση – συγκέντρωση στην έδρα του πρώην Δήμου Παμίσου, στο Αγναντερό (πεζόδρομος ΚΑΠΗ), όπου ο Δήμαρχος θα παρουσιάσει βασικές παραμέτρους του έργου που έγινε, αλλά και το πρόγραμμα της νέας δημοτικής θητείας 2023 – 2028.

Επίσης, αύριο Πέμπτη (5/10/2023), στις 8 το βράδυ, ο Φάνης Στάθης θα μιλήσει σε νέα συγκέντρωση του Συνδυασμού, αυτή τη φορά στην έδρα του πρώην Δήμου Ιθώμης, στο Φανάρι (κεντρική πλατεία).

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κι’ αφού με ενέργειες της Δημοτικής αρχής, του κρατικού μηχανισμού και πολλών συλλόγων, οργανώσεων και εθελοντικών ομάδων, έχει αποκατασταθεί σε σημαντικό βαθμό η ομαλότητα στις πλημμυρόπληκτες περιοχές, ο Φάνης Στάθης συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς, τοπικούς Συμβούλους και Προέδρους Κοινοτήτων, επισκέφθηκε πολλά χωριά με σκοπό για άλλη μια φορά την προσωπική επαφή με τους δημότες.

Οι συζητήσεις που έκανε ήταν σε πολύ φιλικό κλίμα και αρκετά εποικοδομητικές για τοπικά θέματα και τεχνικές παρεμβάσεις που εκτελούνται η έχουν δρομολογηθεί από το Δήμο.

Πάντως, υρίαρχα προβλήματα στην παρούσα φάση είναι η γρήγορη αντιμετώπιση των καταστροφών που προκάλεσαν σε περιουσίες και υποδομές τα πρωτοφανή ακραία καιρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου, αλλά και η καταβολή των κρατικών αποζημιώσεων στους πλημμυροπαθείς οι οποίες έχουν καθυστερήσει.

Ο Δήμαρχος επισήμανε πως ανακοίνωσε ήδη τη λήψη γενναίων μέτρων ανακούφισης των πληγέντων, δεσμεύτηκε όμως ότι αμέσως μετά τις εκλογές, εφόσον ανανεωθεί η εντολή διοίκησης από τους δημότες προς το  Συνδυασμό «Νέα Πορεία», θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες διεκδίκησης έκτακτων χρηματοδοτήσεων από τα αρμόδια Υπουργεία για τις αναγκαίες αποκαταστάσεις.

«Όπως μετά τον κυκλώνα «Ιανό» καταφέραμε να πάρουμε σημαντικά κονδύλια και να εκτελεστούν πολλά απαιτούμενα έργα στο Δήμο, έτσι και τώρα θα επιτύχουμε τη λήψη νέων ενισχύσεων που θα συμβάλλουν στην ανάκαμψή του» είπε με έμφαση ο κ. Στάθης. Υπογράμμισε δε, την άμεση ανάγκη για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε καίρια σημεία του Δήμου Μουζακίου όπου είναι γνωστό ότι υπάρχουν  σοβαρά προβλήματα (ποτάμια, αναχώματα, γέφυρες, κεντρικούς οδικούς άξονες). Προς αυτή την κατεύθυνση, - πρόσθεσε ο εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος -, παράλληλα με τις διεκδικήσεις από την κεντρική εξουσία, ιδιαίτερα έντονες θα είναι οι πιέσεις του ιδίου και των συνεργατών του, ως νέα Δημοτική Διοίκηση, προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας αφού αυτή έχει τις σχετικές αρμοδιότητες και θα πρέπει να προχωρήσει σε έργα.

Σε όλες τις επισκέψεις του ο κ. Στάθης απευθυνόμενος στους δημότες, ζήτησε να στηρίξουν δυναμικά το Συνδυασμό του, διότι όπως τόνισε: «μόνο αυτός εγγυάται πως ο Δήμος Μουζακίου θα πραγματοποιήσει Ασφαλή Νέα Πορεία προς το Αύριο, διότι διαθέτει άξια, έμπειρα, με σημαντικές γνώσεις και ικανότητες στελέχη, συγκεκριμένο, ρεαλιστικό κοστολογημένο πρόγραμμα έργων - δράσεων που ήδη ανακοινώθηκε δημόσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.