Τελευταίες Ειδήσεις

Χρήστος Παπαγεωργίου- «Ανάγκη να μπει σε τροχιά αλλαγής ο Δήμος Μετεώρων»

Αγαπητές – οί συνδημότισσες και συνδημότες, είμαι ο Χρήστος Παπαγεωργίου, πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών ( 2014 – 2019 ), νυν δημοτικός σύμβουλος ( 2019 – 2023 ) και ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μετεώρων με το συνδυασμό, Δύναμη Ευθύνης, και επικεφαλή, τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Μία ακόμη προεκλογική περίοδος φτάνει στο τέλος της, ένα όμορφο ταξίδι, με πολλές διακυμάνσεις, ολοκληρώνεται και αδιαμφισβήτητα, για όποιον το έχει βιώσει, αποτελεί εμπειρία ζωής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω προσωπικά με τους πολίτες , να συζητήσω και να καταγράψω τα προβλήματά τους, να αναλύσω το πρόγραμμα και το όραμα του συνδυασμού για το Δήμο μας. Θα ήθελα να εστιάσω σε δύο πράγματα απ’ όλα αυτά που διαπιστώσαμε, ένα για τους κατοίκους των χωριών του Δήμου μας ,να μην τους ξεχάσουμε μετά τις εκλογές και δεύτερο για τους πολίτες της Καλαμπάκας, που ζητούν έργα και καινοτόμες λύσεις, ώστε η πόλη να αναβαθμιστεί αισθητικά και να γίνει πιο λειτουργική και ανθρώπινη για τους κατοίκους, όλους τους δημότες και τα εκατομμύρια των επισκεπτών της.
Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους δημότες του Δήμου μας, σε όλους τους νέους, σημερινούς επιστήμονες, επαγγελματίες, φοιτητές και μαθητές, που με γνώρισαν σαν καθηγητή στις σχολικές αίθουσες, να μας εμπιστευτούν και να στηρίξουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, το συνδυασμό μας και εμένα προσωπικά για να είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή του Δήμου Μετεώρων.
Δεσμευόμαστε και υποσχόμαστε ότι δεν θα τους ξεχάσουμε, και όλοι μαζί θα εργαστούμε για να οργανώσουμε και να φτιάξουμε ένα Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό και δίπλα στους πολίτες, ένα Δήμο Μετεώρων αντάξιο του ονόματός του, για τον οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.