Τελευταίες Ειδήσεις

Ενωμένοι σαν γροθιά οι Μεγαλοκαλυβιώτες για τα δίκαια αιτήματα τους!


Μια «γροθιά» μαζί με τους πλημμυροπαθείς των Μεγάλων Καλυβίων ο Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος δεν ωραιοποιεί τη δύσκολη πραγματικότητα στο χωριό, όπως διαπιστώθηκε από τη νέα επίσκεψη το πρωί της Δευτέρας, στο γραφείο του πλημμυροπαθών οι οποίοι ζητούν τα αυτονόητα:

Την καταβολή των 6.600 ευρώ σε όλους αλλά και την αύξηση των κλιμακίων που είναι αρμόδια για την καταγραφή των ζημιών αφού τα υπάρχοντα δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες. Το 80% του χωριού δεν έχει λάβει τα χρήματα ενώ η καταγραφή γίνεται με αργούς ρυθμούς. Ό αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης επικοινώνησε με τον Νίκο Σακκά και ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι από αύριο κιόλας θα αυξηθούν τα κλιμάκια για την καταγραφή των ζημιών. Σε προσπάθεια του Χρήστου Μιχαλάκη να επικοινωνήσει με την Πολιτική Προστασία και συγκριμένα με τον κ. Τριαντόπουλου αυτή δεν κατέστη δυνατή.
Επίσης τόσο ο Χρήστος Μιχαλάκης όσο και ο Ντίνος Μπάρδας δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται μαζί τους και αν χρειαστεί θα κατέβουν όλοι μαζί στην Αθήνα για να απαιτήσουν τα αυτονόητα για τους πληγέντες της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.