Τελευταίες Ειδήσεις

Κερδίζει τους Τρικαλινούς ο Βασίλης Αγγέλης

Στην πόλη των Τρικάλων  επισκέφθηκε σήμερα  το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Αγγέλης όπου περιόδεψε στην Ασκληπιού και αντάλλαξε απόψεις  με τους πολίτες και ζήτησε την στήριξη  τους.

Μάλιστα   σε συζήτηση  ο κ. Αγγέλης δήλωσε ότι  ο συνδυασμός  "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ"  της Ελευθερίας Τζανακούλη  είναι ανεξάρτητος  και ότι  η Νέα Δημοκρατία  ανεπίσημα δεν στηρίζει τον κ. Αγοραστό , αντίθετα   τον αδειάζει  κομψά   δηλαδή «τον σφάζει με το βαμβάκι»  κατά τα κοινώς λεγόμενα  . Απόδειξη αυτού του γεγονότος είναι  ότι ,  παρότι  ο κ. Αγοραστός  ζήτησε  την  αναβολή  των εκλογών  λόγου των πλημμυρών , η κυβέρνηση αρνήθηκε να τις αναβάλλει  για  ένα μήνα ή περισσότερο  χρόνο   ενώ μπορούσε  με   ένα άρθρο  σε νόμο   να του δώσει χρόνο  για να ανασυνταχθεί  , πράγμα  που δεν έκανε  και  τώρα ο κ . Αγοραστός  έρχεται  αντιμέτωπος  με τα πεπραγμένα του και  τον «θυμό» των Θεσσαλών .  

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στα Τρίκαλα ο Καλαμπακιώτης έγκριτος νομικός εισέπραξε θετικά μηνύματα από τους Τρικαλινούς τους οποίους κερδίζει όπως δείχνουν αυτά και απομένει την προσεχή Κυριακή να φανούν στην κάλπη... 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.