Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 9.30 π.μ., θα απευθύνει χαιρετισμό και θα παρακολουθήσει το Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο «Μοναχικὸν Τριβώνιον ἀντὶ Πορφύρας: 600 χρόνια ἀπὸ τὴν Κοίμηση τοῦ Ὁσίου Ἰωάσαφ Οὔρεση Παλαιολόγου, 1423-2023», το οποίο θα διεξαχθεί στο HOTEL DIVANI METEORA από την  Ακαδημία Θεολογικών και Ιστορικών Μελετών Αγίων Μετεώρων.

Στις 6 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Βυζαντινό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Στις 7 μ.μ., θα τελέσει τα Εγκαίνια της Εκθέσεως υπό τον τίτλο: «Μετέωρα και Άγιον Όρος 1929: Ο κρυμμένος θησαυρός του Princeton», στον πολιτιστικό χώρο του ΚΕΓΕ Καλαμπάκας.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου, στα πλαίσια της διεξαγωγής του Διεθνούς Επιστημονικού Συμποσίου της Ακαδημίας Θεολογικών και Ιστορικών Μελετών Αγίων Μετεώρων.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 25 και 26 Οκτωβρίου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου, θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου του μυροβλύτου, στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κηφισιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.