Τελευταίες Ειδήσεις

Σπ. Τσιγάρας: Εμείς δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε όμορφα ψέματα αλλά μόνο αλήθειες έστω κι αν είναι πικρές


Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο «Αθανάσιος Τριγώνης», ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτα οι πολίτες” και υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Σπήλιος Τσιγάρας, παρουσία μελών και φίλων του συνδυασμού του.


Ο κ. Τσιγάρας στην ομιλία του άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή, κατηγορώντας την για ανικανότητα, έλλειψη πολιτικής βούλησης και απουσία σχεδιασμού σε βασικά θέματα της πόλης, όπως είναι π.χ. η πορεία των εκτελούμενων έργων, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως τα Τρίκαλα είναι δύο χρόνια τώρα χωρίς κεντρική πλατεία και τους δρόμους να είναι αδιάβατοι από τις λακκούβες και τα χόρτα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών και την χαμηλή ποιότητα της καθημερινότητας τους. Παράλληλα επεσήμανε τις βασικές ευθύνες που είχε η δημοτική αρχή και την ολιγωρία που έδειξε στις πρόσφατες πλημμύρες σε χωριά του δήμου, όπως είναι τα Μεγάλα Καλύβια, η Αγία Κυριακή, το Φλαμούλι, η Φωτάδα κλπ., με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν τις περιουσίες τους, με τις ζημιές να υπολογίζονται σε αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.


Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Σπήλιος Τσιγάρας ξεδίπλωσε τις θέσεις και απόψεις του συνδυασμού του για την επόμενη μέρα στο δήμο Τρικκαίων, καταθέτοντας ενώπιον του κοινού 12 προτάσεις-δεσμεύσεις που θα υλοποιηθούν άμεσα, εφόσον ο Τρικαλινός λαός τον εμπιστευτεί και τον εκλέξει Δήμαρχο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε όμορφα ψέματα αλλά μόνο αλήθειες, έστω κι αν κάποιες από αυτές είναι πικρές.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ένα απόσπασμα της ομιλίας του Σπήλιου Τσιγάρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.