Τελευταίες Ειδήσεις

Νετανιάχου : «Όλοι θα λογοδοτήσουν για την επίθεση της Χαμάς, ακόμη και εγώ-Η χερσαία εισβολή θα πραγματοποιηθεί, παρά τις καθυστερήσεις- Καμία λεπτομέρεια δημοσίως»


Διάγγελμα προς τον λαό του Ισραήλ απηύθυνε σήμερα Τετάρτη (25.10.2023) το βράδυ ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σχετικά με τον πόλεμο ενάντια στη Χαμάς που συγκλονίζει εδώ και σχεδόν 20 ημέρες τη Μέση Ανατολή.


Προηγήθηκε συνάντηση μεταξύ των στελεχών του Πολεμικού Συμβουλίου, της κυβέρνησης εθνικής ενότητας του Ισραήλ, που θεσπίστηκε μετά την έναρξη του πολέμου εναντίον της Χαμάς.  «Δεν θα δώσουμε καμία λεπτομέρεια στη δημοσιότητα σχετικά με τη χερσαία επίθεση στη Γάζα», δήλωσε στο διάγγελμά του ο  Μπέντζαμιν Νετανιάχου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο στρατός έχει ήδη εξολοθρεύσει «χιλιάδες τρομοκράτες» της Χαμάς. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «όλοι θα λογοδοτήσουν για την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ακόμη και εγώ», για την ημέρα που ξέσπασε ο πόλεμος. «Αλλά αυτό θα γίνει μετά το τέλος του πολέμου» διευκρίνισε ο Νετανιάχου.


Είναι η πρώτη φορά που ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου φαίνεται να αναλαμβάνει μερίδιο ευθύνης, καθώς δημοσιεύματα «τον ήθελαν» να σχεδιάζει να τη «φορτώσει» στον στρατό του.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.