Τελευταίες Ειδήσεις

Θάνατος 8χρονου από πυροβολισμούς στο Ζεφύρι: «Το έκαναν οι νονοί του» λέει οργισμένη η μητέρα του


«Οι ίδιοι που τον βάφτισαν, αυτοί οι καταραμένοι και τον σκότωσαν. Οι δολοφόνοι πρέπει να μπουν όλοι μέσα», είπε οργισμένη μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα του 8χρονου που δέχθηκε σκάγια από κυνηγετικό όπλο στην αυλή του σπιτιού του στο Ζεφύρι και κατέληξε στο νοσοκομείο οπου μεταφέρθηκε.


Η μητέρα περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε, όταν το παιδί της έπεσε νεκρό από τα πυρά των δολοφόνων μπροστά στα μάτια της.



«Τους είδα όλους, δύο ήταν. Πέρασαν από εδώ μία φορά και εγώ κατάλαβα τι γίνεται. Πήρα τα μωρά, τα έβαλα μέσα και μετά βγήξα πάλι έξω, και ήρθε το ένα μωρό κοντά μου. Έπειτα κατέβηκαν αυτοί κάτω από τα αυτοκίνητα και έριξαν καταπάνω μας κατευθείαν. Είχαν καραμπίνα και πιστόλι, έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί, χαμός», ανέφερε. Και πρόσθεσε:


«Το παιδί το βρήκε στο μάτι. Οι δολοφόνοι πρέπει να μπουν μέσα. Έχουμε φασαρίες, πολλές φορές προσπαθούν να μπουν μέσα. Αυτοί που βάφτισαν τον γιο μου, οι ίδιοι τον σκότωσαν. Οι καταραμένοι πρέπει να μπουν όλοι μέσα» λέει η μητέρα του 8χρονου, με τον πατέρα του να συμπληρώνει «ήρθαν να μας σκοτώσουν».

Το χρονικό


Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δράστες ήταν δύο. Επέβαιναν σε διαφορετικά οχήματα, και σταμάτησαν έξω από το σπίτι της οικογένειας του θύματος και πυροβόλησαν κατά της οικίας, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες με κυνηγετικό όπλο και εννιάρι πιστόλι.


Εκείνη την στιγμή στην αυλή έπαιζε το παιδί, το οποίο δέχτηκε τα πυρά, και έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος.


Οι δράστες επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους και εξαφανίστηκαν. Οι γονείς του ανήλικου, που άκουσαν τους πυροβολισμούς, βγήκαν από το σπίτι και βρήκαν τον 8χρονο αιμόφυρτο.


Με τζιπ της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν στη ζωή  το αγόρι.


Οι δράστες είναι γνωστοί στις Αρχές και αναζητούνται από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ανέλαβε την έρευνα. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν το θανατηφόρο τραύμα προήλθε από το κυνηγετικό όπλο ή το εννιάρι πιστόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.