Τελευταίες Ειδήσεις

Κακοκαιρία «Daniel»: Εγκλωβίστηκαν στο Βόλο παιδιά από τα Τρίκαλα που πήγαν να δώσουν εξετάσεις


Παρότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις έκαναν λόγο για σφοδρή κακοκαιρία σήμερα, οι υπεύθυνοι δεν φρόντισαν να αναβάλλουν τις εξετάσεις Γερμανικών που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, Τρίτη, στο Βόλο.Αποτέλεσμα ήταν δεκάδες παιδιά από τα Τρίκαλα να εγκλωβιστούν στην πόλη του Βόλου, ενώ δεν κατάφεραν  να δώσουν και τις εξετάσεις τους.


Όπως καταγγέλλουν γονείς στο Trikalanews.gr, ενώ βρισκόταν σε πολύωρη αναμονή προκειμένου τα παιδιά τους να καταφέρουν να δώσουν τις εξετάσεις τους, τελικά τους ενημέρωσαν πως αυτές δεν θα πραγματοποιηθούν. Αυτή την ώρα, βρίσκονται στα αυτοκίνητά τους χωρίς να μπορούν να μετακινηθούν καθώς έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.


55 άνθρωποι εγκλωβισμένοι σε ξενοδοχείο


Την ίδια ώρα, στιγμές αγωνίας επικρατούν και σε ξενοδοχείο του Βόλου, καθώς 55 άτομα, πελάτες και προσωπικό βρίσκονται εγκλωβισμένα εντός του κτιρίου, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, χωρίς ρεύμα.


«Η θάλασσα είναι στο ίδιο ύψος με τον δρόμο. Έχουμε ανέβει στον 4ο όροφο και έχουμε ειδοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία για να μας απεγκλωβίσει με ασφάλεια. Νερά μπαίνουν από την πόρτα της ρεσεψιόν» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, που βρίσκεται ανάμεσα στους εγκλωβισμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.