Τελευταίες Ειδήσεις

Αποστολή βοήθειας με ελικόπτερο στην Πολυθέα!
Από νωρίς την Παρασκευή έγινε αναφορά για δραματικές ώρες που περνάνε οι κάτοικοι των ορεινών χωριών του Ασπροποτάμου (μόνιμοι και παραθεριστές), οι οποίοι είναι χωρίς ρεύμα, φάρμακα αλλά και τρόφιμα για τέταρτη μέρα.


Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο στην Πολυθέα, όπου λόγω του σημερινού πανηγυριού (που φυσικά έχει ματαιωθεί), είναι συγκεντρωμένος στο χωριό πολύς κόσμος από την περασμένη Κυριακή. Οι άνθρωποι παρέμειναν στο χωριό για αυτό το λόγο. Να σημειωθεί πως δεν μπορούν να επικοινωνήσουν αφού σχεδόν κανένα τηλέφωνο δεν λειτουργεί.


Όμως μόλις το πληροφορήθηκαν οι συγγενείς τους στις πόλεις, φρόντισαν να ανταποκριθούν άμεσα.


Ο γνωστός Πολυθεάτης Κώστας Νινίκας που κατοικεί στη Λάρισα, σε συνεργασία με την πρόεδρο του Συλλόγου Νικολέτα Μάκκα, άλλα μέλη του συλλόγου και με την συνδρομή του Λευτέρη Αβραμόπουλου έδειξαν άμεσα τα αντανακλαστικά τους.


Συγκέντρωσαν ψωμιά, τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης και οργάνωσαν με ελικόπτερο αποστολή βοήθειας στους κατοίκους του χωριού, δίνοντας έτσι μια αποτελεσματική (έστω και προσωρινή) λύση στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αποκλεισμένοι κάτοικοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.