Τελευταίες Ειδήσεις

«Σπαρτιάτες»: Επιστρέφουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα οι διαγραφέντες βουλευτές


Λίγες ώρες πριν από την κατάθεση του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» αποφάσισε την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κ.Ο. του κόμματος.


Το περιεχόμενο της δήλωσης του προέδρου των «Σπαρτιατών», Βασίλειου Στίγκα για την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κ.Ο. του κόμματος έχει ως εξής:«ΠΡΟΣ: Βουλευτές


κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)


κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)


κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)


Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,


κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.


Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.


Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.