Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλλαν οι κάτοικοι της Φαρκαδόνας για τις καταστροφές


Σύμφωνα με τον συνήγορο των κατοίκων, Γιώργο Μπαρτζώκη που μίλησε στο Real.gr oι καταγγέλλοντες δηλώνουν  πως εσκεμμένα άγνωστοι έσπασαν, σε δυο σημεία, το φράγμα του Ενιπέα, με σκοπό να «παγιδεύσουν» τα νερά στα χωριά για να γλυτώσουν την πόλη.


«Έλαβα την εξουσιοδότηση από κατοίκους της Φαρκαδόνας, από περίπου 30 κατοίκους που θα καταθέσουν και ως μάρτυρες, οι οποίοι κατηγορούν κάποιους που πήγαν και χτύπησαν το ανάχωμα του Ενιπέα σε δυο σημεία -υπάρχουν αντίστοιχες φωτογραφίες που θα παραδώσουμε στις δικαστικές Αρχές. Τώρα ερευνάται ποιος πήγε σε αυτές τις δύο περιοχές και ποιος έδωσε την εντολή.


Ο κ. Μπαρτζώκης δηλώνει ότι με «τις συγκεκριμένες ενέργειες προστατεύτηκαν οι πόλεις και τα χωριά αφέθηκαν αβοήθητα, και μάλιστα δεν έγινε μόνο σε αυτή την περιοχή, έγινε δυστυχώς και στο φράγμα της Γυρτώνης στη Λάρισα».


«Στη Φαρκαδόνα έχουν καταστραφεί όλα τα σπίτια, το νερό ήταν 30 μέτρα. Επαγγελματίας που είχε συνεργείο αυτοκινήτων, καταστράφηκαν όλα τα αυτοκίνητά του, αξίας εκατομμυρίων. Το χωριό δεν πρόκειται να ξανακατοικηθεί τα επόμενα, θα έλεγα, 1-2 χρόνια, είναι πάρα πολύ το νερό», πρόσθεσε.


«Υπάρχουν φωτογραφίες από δύο σπασμένα σημεία. Και δεν είναι μόνο αυτό. Συνέχισαν το έγκλημα γιατί εδώ η διαδικασία του ελέγχου έπρεπε να γίνει από τον κ. Κικίλια, την Πολιτική Προστασία. Άφησαν κατοίκους στη Φαλάνη Λάρισας να πάνε να χτυπήσουν το φράγμα της Γυρτώνης. Για αυτό πλημμύρισε η Εθνική Οδός. Υπάρχει βίντεο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.