Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Γεωργίου Γκουλιάφα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Ακόμη ένας νέος άνθρωπος ενώνει τις δυνάμεις του με τη «Δύναμη Ευθύνης», στηρίζοντας τον κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο για Δήμαρχο. Πρόκειται για τον Γεώργιο Γκουλιάφα, άνθρωπο που έχει επενδύσει στον τόπο του, στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και εργάζεται ως κτηνοτρόφος. Σε δήλωσή του αναφέρει: «Ο τόπος μας χρειάζεται νέους ανθρώπους, βγαλμένους μέσα από την κοινωνία, με γνώση των προβλημάτων και των αναγκών του ιδιωτικού τομέα. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει αποδείξει πως και ξέρει και μπορεί, γι’ αυτό κι εγώ τάσσομαι στο πλευρό του, για να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη νέα προσπάθεια για τον Δήμο μας».

Γεώργιος Γκουλιάφας

Κτηνοτρόφος

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γεώργιος Γκουλιάφας είναι 40 ετών και κατάγεται από την Ασπροκκλησιά της δημοτικής ενότητας Χασίων του Δήμου Μετεώρων. Είναι παντρεμένος με την Βαΐα Λατσάρα και πατέρας δύο παιδιών.

Ο ίδιος ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα διατηρώντας  τη δική του κτηνοτροφική μονάδα στο χωριό του, την Ασπροκκλησιά, την οποία προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσει.

 Σε επίπεδο σωματίων και συλλόγων, έχει κατά το παρελθόν διατελέσει πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ασπροκκλησιάς.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές θέλοντας να προσθέσει κι αυτός το λιθαράκι του, έχοντας ως γνώμονα την αναβάθμιση  στο μέγιστο  δυνατό βαθμό του Δήμου μας και των χωριών μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.