Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σωτήρης Παπαχρήστος στην Δημοτική Ενότητα Χασίων


Χάσια Περιοδεία

Περιοδειών συνέχεια για τον Σωτήρη Παπαχρήστο και τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες”. Αυτό το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη, επισκέφθηκε τη Δημοτική Ενότητα Χασίων.

Ξεκινώντας από τη Μύκανη, συνέχισε στον Ξηρόκαμπο, την Οξύνεια και το Κακοπλεύρι όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο Γιώργο Τσικέλη. Δεν παρέλειψε να επισκεφτεί τον Δημοτικό Ξενώνα. Συνέχισε στις Σταγιάδες, όπου οι δημότες είχαν έντονα ερωτήματα για τα χρόνια προβλήματα του τόπου τους και την αδιαφορία των προηγούμενων δημοτικών αρχών.

Η περιοδεία του Σαββάτου είχε ως τέλος διαδρομής την Αγναντιά. Μεγάλος αριθμός κατοίκων αδημονούσε να μιλήσει με τον Σωτήρη Παπαχρήστο και τους υποψηφίους του σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα του συνδυασμού.

Η Δημοτική Ενότητα Χασίων, παραμένει από τις πλέον παραμελημένες και σε συνδυασμό με τη συνεχή μείωση πληθυσμού, απαιτεί άμεσα μέτρα για την επιβίωσή της κυρίως και αμέσως μετά για την ανάδειξη του πολιτισμικού της πλούτου.

Οι στρατηγικοί στόχοι του προγράμματος σχετικά με τις υποδομές, τη συντήρηση, ανάδειξη και την τουριστική εκμετάλλευση των πολιτιστικών μνημείων, σχεδόν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.