Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 6.45 μ.μ., θα υποδεχθεί την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος στα προπύλαια του ομώνυμου Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Καλαμπάκας, και εν συνεχεία θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Στις 7 μ.μ., θα λάβει μέρος στον πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον εορτάζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της τοπικής κοινότητας Αγίου Δημητρίου.

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καλαμπάκας, επ' αφορμή της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους.

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό Εσπερινό στην Σπάρτη, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητροπολίτου Σπάρτης κ. Ευσταθίου.

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου το πρωί, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, θα υποδεχθεί στην πόλη της Μεσσήνης την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Βουλκανιώτισσας», και θα προεξάρχει των λατρευτικών συνάξεων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.