Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο εορτάζον Ιερό Μετόχιο (της Ι. Μ. Αγίας Τριάδος) Γενεθλίου της Θεοτόκου στην θέση Μπάντοβα.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Παναγίας.

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Οξύνειας. Προ της απολύσεως θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού π. Βασιλείου Παπανίκου.

Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καλαμπάκας.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 6.45 μ.μ., θα υποδεχθεί την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος στα προπύλαια του ομώνυμου Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Καλαμπάκας, και εν συνεχεία θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Δολιανών.

Στις 7 μ.μ., θα λάβει μέρος στον πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο συλλείτουργο στον εορτάζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

-------------------------------

Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 6.30 μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Βασιλικής.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Αχλαδέας.

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.