Τελευταίες Ειδήσεις

« ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ»


Συγκλονιστική σε παλμό ,μαζική και με αθρόα προσέλευση κόσμου, ήταν η τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού « ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», του υποψηφίου δημάρχου του Δήμου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλου,χθες το βράδυ στην πόλη της Καλ/κας. 

      Ήταν πράγματι μια μεγαλειώδης εκδήλωση,στην οποία το χθες έχασε παταγωδώς την μάχη, παραχωρώντας μέσ’από ένα ντελίριο ενθουσιασμού την θέση του στο αύριο!

Στα μάτια του κόσμου έβλεπε κανείς την απόλυτη αποδοχή και εμπιστοσύνη όχι μόνον στο πρόσωπο του επικεφαλής ,αλλά και στο σύνολο των 263 υποψηφίων του συνδυασμού!

Ο επικεφαλής του συνδυασμού παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του συνδυασμού ,τάχθηκε κατά της ατέρμονης υποσχεσιολογίας, συντασσόμενος με  τις εφικτές δράσεις και τις κοστολογημένες πρωτοβουλίες.     

Κατάφερε να πείσει το ενθουσιώδες ακροατήριο  πως θα πορευτεί χωρίς αγκυλώσεις για την συγγραφή της νέας αυτοδιοικητικής ιστορίας του δήμου Μετεώρων με δουλειά, αφοσίωση, συνεργασία και συνέπεια, μακριά από βερμπαλιστικές γενικότητες                                                                                                                                                                           

Κατάφερε να μας πείσει όλους,πως  θα πορευτεί με τους δημότες για τους δημότες, σ’ένα ασφαλές μονοπάτι,  βασισμένο σε ρεαλισμό ηθική,ευνομία, και αναπτυξιακούς στόχους.

                         Γράφει ο Πρεβέντης Κων/νος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.