Τελευταίες Ειδήσεις

Xρήστος Μπόμπας. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως τοπικού συμβούλου Αύρας-Νέας Ζωής του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό ¨Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Φίλες, φίλοι.

 

Είμαι ο Χρήστος Μπόμπας, τριάντα τριών ετών, με καταγωγή και διαμονή τη Νέα Ζωή Καλαμπάκας.

 

Αποφοίτησα από τα ΤΕΕ με κατεύθυνση “Ηλεκτρολογία”.

 

Εργάζομαι στον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα στον αγροτικό. Παράγω τριφύλλι και πατάτες με μεράκι, γνώση και πολλή δουλειά.

 

Με ενθουσιάζει η υλοτομία και η ορεινή πεζοπορία. Και τα δύο σε συνδυασμό, βοηθούν το σώμα, το πνεύμα και τις γνωστικές μου λειτουργίες.

 

Είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να ασχοληθώ οργανωμένα με τα κοινά μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Οι προτεραιότητες για τον τόπο μου, είναι λίγες αλλά καθοριστικές.

Η κάλυψη βασικών αναγκών των ανθρώπων που ζουν και δημιουργούν εδώ. Η καθαριότητα, η ευταξία, οι πλατείες, οι δρόμοι και η διατήρηση των ηθών και εθίμων μας αποτελούν βασικές ανάγκες μας.

Το εσωτερικό και το αγροτικό οδικό δίκτυο.  Παρουσιάζει σημεία εγκατάλειψης. Τόσο κοντά και τόσο “μακριά” από την Καλαμπάκα.

Ανάπλαση πηγών Ληθαίου. Φυσικό μνημείο και αξιοθέατο. Η πλαισίωση του από ένα αισθητικό άλσος κι ένα τουριστικό περίπτερο, θα τονώσει την περιοχή συμβάλλοντας στο γενικό τουριστικό προϊόν του Δήμου.

 

Νέος στα κοινά, διαλέγω νέους να συμπορευθώ. Άφθαρτους, με φρέσκια σκέψη, με τεχνογνωσία, με ειλικρίνεια. Διαλέγω τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.