Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΠΠΑ – ΕΥΘΥΜΙΟΥ & ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΔΡΟΛΙΑ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ TO ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΕ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΣΤΑΘΗ


Ανακοινώνουμε με χαρά δυο ακόμη υποψηφιότητες γυναικών με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Πρόκειται  για την Αλεξάνδρα Λάππα – Ευθυμίου και την Αφροδίτη Σδρόλια – Χαραλάμπου, οι οποίες θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στο Τοπικό Συμβούλιο Καναλίων του Δήμου Μουζακίου.

Τους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

Πολλές είναι οι γυναίκες που συμπαρατάσσονται στην προσπάθειά μας να συνεχίσουμε με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς το δημιουργικό έργο της προηγούμενης τετραετίας. Οι φρέσκες, και σε πολλές περιπτώσεις, πρωτοποριακές γνώσεις και ιδέες τους, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν μεγάλη δεξαμενή σκέψεων και το κυριότερο, δράσεων για την πρόοδο του τόπου.

Οι υποψήφιες του Συνδυασμού μας διακατέχονται από ιδιαίτερη ευαισθησία για τα  κοινωνικά ζητήματα, τους ευάλωτους ανθρώπους, αλλά και για τον ενεργότερο ρόλο των γυναικών στη διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων της περιοχής.

Το πλάνο της «Νέας Αυτοδιοικητικής Πορείας» μας, τις θέλει πρωταγωνίστριες σε κάθε κοινωνική και αναπτυξιακή πρωτοβουλία που λαμβάνεται κι’ αυτό το αποδεικνύουμε συνεχώς στην πράξη. Εξάλλου, η συμβολή τους στην εξεύρεση και προώθηση λύσεων σε όλους τους τομείς της αυτοδιοίκησης, του κοινωνικού και πολιτικού βίου, ήταν και θα είναι πάντα καθοριστική.    

Για τις νέες υποψήφιες του Συνδυασμού μας επισημαίνουμε τα εξής:





Λάππα – Ευθυμίου Αλεξάνδρα του Χρυσοστόμου, ελεύθερη επαγγελματίας. Η αγάπη της για τα Κανάλια είναι ιδιαίτερη, νοιάζεται και ασχολείται συνεχώς με την ανάδειξη και ανάπτυξη αυτού πανέμορφου χωριού του Δήμου μας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας τη χρονική περίοδο 2002 – 2006.

Σδρόλια – Xαραλάμπου Αφροδίτη του Παύλου, δημοτική υπάλληλος. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Απέκτησε δε και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση & Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Επίσης, είναι εγγεγραμμένο μέλος στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Γέννημα - θρέμμα των Καναλίων, έχει βιώσει από μικρή την εξέλιξη του χωριού σε παραδοσιακό τουριστικό προορισμό του Δήμου Μουζακίου, του Νομού Καρδίτσας και της κεντρικής Ελλάδος. Γνωρίζει άριστα τα τοπικά ζητήματα, ενώ ασχολείται ενεργά και με τα πολιτιστικά δρώμενα, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι Γραμματέας του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Καναλίων.

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.