Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Βασιλείου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης Δημήτρης Βασιλείου,  κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Ο ίδιος δηλώνει ότι «αποτελεί μείζονος σημασίας η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, μέσα από σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό , οι οποίες θα καταστήσουν τα χωριά μας πιο ελκυστικά και θα προσεγγίσουν μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών. Και είναι πεπεισμένος ότι  δουλεύοντας συλλογικά, δίπλα στον Λευτέρη Αβραμόπουλο και την ομάδα που τον απαρτίζει, μπορούν να σημειωθούν σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή!»

Δημήτρης Βασιλείου

Αστυνομικός

 

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Βασιλείου του Κωνσταντίνου με καταγωγή από την Κρύα Βρύση  της Δημοτικής Ενότητας Καλαμπάκας, είναι γεννημένος το 1971. Είναι παντρεμένος με την Χρυσούλα Γίτσα από τον Βυτουμά, με την οποία έχουν μια κόρη την Ραφαηλία.

Μετά την αποφοίτησή του από το  Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας  εισήχθη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Για 17 συναπτά έτη εργάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών ενώ από το 2009  έως και σήμερα υπηρετεί στη Γενική  Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Έχει διατελέσει συνδικαλιστής στην Πανελλήνια Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Τρικάλων για 6 χρόνια, ενώ από το 2019 είναι εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας  Κρύας Βρύσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.