Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Γρηγόρη Αδάμου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο


Ένας ακόμη νέος άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο του, ο Γρηγόρης Αδάμος ενώνει τις δυνάμεις του με τα μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης». «Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου για τη δημαρχία του Δήμου Μετεώρων είναι αυτή που πραγματικά χρειαζόταν ο τόπος μας για να γυρίσει σελίδα» λέει « Είναι ένας νέος άνθρωπος, καταρτισμένος, με διάθεση για πολλή δουλειά. Ο Δήμος Μετεώρων έχει τώρα τη χρυσή ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και από αυτή τη προσπάθεια δε μπορούν  να απέχουν οι νέοι άνθρωποι».

Γρηγόρης Αδάμος

Ιδιωτικός υπάλληλος - Αγρότης

 

Βιογραφικό

Ο Γρηγόρης Αδάμου είναι γεννημένος το 1992 και κατάγεται από τον Κρύα Βρύση Καλαμπάκας.

 Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή του στο ΕΠΑΛ Καλαμπάκας και στον τομέα των Ηλεκτρολόγων και Μηχανικών αυτοκινήτων ξεκινάει η επαγγελματική του δραστηριότητα η οποία επικεντρώνεται στον ιδιωτικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα για αρκετά χρόνια εργάζεται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης μας. Τα τελευταία τέσσερα  χρόνια ασχολείται με τον  πρωτογενή τομέα και παράλληλα εργάζεται σε επιχείρηση  εμπορίου καυσόξυλων της περιοχής μας.

Ο ίδιος είναι μέλος του Δασικού Συνεταιρισμού Χρυσομηλιάς.

Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές και  διακατέχεται  από την διάθεση για προσφορά, με σκοπό την αναβάθμιση του χωριού του, την αξιοποίηση των φυσικών του πόρων και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.