Τελευταίες Ειδήσεις

Νέο Ξεκίνημα για την τρίτη δεκάδα υποψηφίων του Μιχάλη Μπαγιώτη


Δέκα νέους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους έρχεται να καλωσορίσει στο συνδυασμό “Νέο Ξεκίνημα” ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής της παράταξης, Μιχάλης Μπαγιώτης.

Πρόκειται για δέκα νέα πρόσωπα που έχουν επισφραγίσει με τη δουλειά τους στα δημοτικά και κοινωνικά δρώμενα, ένα πλούσιο έργο και ετοιμάζονται να αγωνιστούν για την εκλογή τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου θέτοντας νέους στόχους.

Ειδικότερα η νέα ομάδα πλαισιώνεται από τους:

1. Ντίνα Χατζή, δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας, ελευθεροεπαγγελματίας.2. Ευανθία Κακαδιάρη, πρόεδρος κοινότητας Γριζάνου, νοσηλεύτρια.3. Βένια Παπαχρήστου, εκπαιδευτικός, κοινοτική σύμβουλος Οιχαλίας.4. Θρασύβουλος Κοντούλης, κοινοτικός σύμβουλος Πηνειάδας, αστυνομικός.5. Βάνα Γαλάνη, εκπαιδευτικός.6. Δήμητρα Λέτσιου, απόφοιτος ΤΕΙ Χρηματοοικονικών, ελευθεροεπαγγελματίας.7.Χρήστος Τσιαούσης, στρατιωτικός.8.Παχής Βασίλειος, ιδιωτικός υπάλληλος.9.Μαρία Ευθυμιάδου – Μαχιά, ελευθεροεπαγγελματίας.10. Θάνος Γαλάνης, αγροτοκτηνοτρόφος.“Καλωσορίζω σήμερα στο συνδυασμό μας, τη νέα μαχητική ομάδα. Μια ομάδα νέων ανθρώπων που οραματίζονται το Δήμο Φαρκαδόνας στα βήματα της ανάπτυξης και της προκοπής. Το έργο όλων αυτών των ανθρώπων πολύτιμο σε κάθε τομέα της ζωής τους, στην αυτοδιοίκηση, στην κοινωνία, την τοπική οικονομία. Η διάθεσή τους για προσφορά στο τόπο και την περιοχή μας, αστείρευτη, που μας γεμίζει ελπίδα και αναπτερώνει την διάθεση για κοινούς αγώνες με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και την προκοπή. Όλοι μαζί, με την πολυμελή ομάδα του συνδυασμού βάζουμε τις βάσεις για το Νέο Ξεκίνημα. Ένα δυνατό Νέο Ξεκίνημα, ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον και την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο που ξεκινά από το 2024”, σημείωσε ο Μιχάλης Μπαγιώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.