Τελευταίες Ειδήσεις

Μαλακασιώτης Χρήστος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο γενικό ψηφοδέλτιο Καλαμπάκας, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Συνδημότισσες, συνδημότες

 

Είμαι ο Χρήστος Μαλακασιώτης, με καταγωγή την Παναγία Καλαμπάκας. Μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου μεταξύ Αθήνας και Καλαμπάκας.

 

Εβδομήντα ενός ετών, παντρεμένος με την Δέσποινα Μισιάκα, με την οποία και αποκτήσαμε τρία παιδιά.

 

Εργάστηκα ως εργολάβος δημόσιων και ιδιωτικών έργων στον κατασκευαστικό-μηχανολογικό κλάδο από όπου και συνταξιοδοτήθηκα.

 

Ολόκληρη η ζωή μου είναι συνυφασμένη με την πολιτική και την κοινωνία.

Η επικοινωνία με φορείς και πολίτες, με τελικό στόχο την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου και την καλύτερη δυνατή εξασφάλιση του μέλλοντος των παιδιών μας, είναι αυτό που πάντα με συνεπαίρνει. 

 

Υπήρξα συνιδρυτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με υπογραφή Ανδρέα Παπανδρέου.

Διετέλεσα Κοινοτάρχης Παναγίας και Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συνδέσμου Ορεινής Καλαμπάκας, ενώ είμαι δημοτικός σύμβουλος της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

 

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, αφενός για να συνεχίσω το έργο μου κι αφετέρου να βοηθήσω τα νέα στελέχη του Δήμου μας, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτω.

 

Αυτή την φορά, συμπορεύομαι με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Για το πολιτικό ήθος και ύφος του, την εμπειρία και την τεχνογνωσία αλλά και το εφικτό όραμα του συνδυασμού του, που διαπνέει νεότητα, φρεσκάδα και πραγματική θέληση για ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες αλλαγές στον Δήμο Μετεώρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.