Τελευταίες Ειδήσεις

Θάνατος τουρίστριας στο Πήλιο: Τι κατέθεσε ο σύζυγός της - Πού στρέφουν τις έρευνές τους οι Αρχές


Σε γρίφο εξελίσσεται η δολοφονία της Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο, που παρότι αρχικά ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια, η ιατροδικαστική εξέταση ανέτρεψε τα δεδομένα, καθώς διαπιστώθηκε ότι πέθανε από σφαίρα που δέχθηκε.


Ηαστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και «χτενίζει» την περιοχή, καθώς παρά τις εντατικές έρευνες δεν έχει βρεθεί ακόμα ούτε το όπλο του εγκλήματος ούτε και ο κάλυκας της σφαίρας.



Όπως μετέδωσε το Mega, κατά την κατάθεσή του στις Αρχές ο σύζυγος της 58χρονης υποστήριξε πως την ώρα της δολοφονίας της, ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι με έναν τεχνικό προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες στο οίκημα. Όταν αυτές ολοκληρώθηκαν, ο τεχνικός αποχώρησε, με τον ίδιο να ξαπλώνει για να κοιμηθεί. Όπως ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του, όταν ξύπνησε βρήκε τη σύζυγό του νεκρή στην αυλή του σπιτιού τους.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, επικαλούμενο στοιχεία των Αρχών, το σώμα της 58χρονης βρέθηκε σε ανηφορικό σημείο μπροστά από την καγκελόπορτα του σπιτιού του ζευγαριού. Φαίνεται δηλαδή πως η γυναίκα κατευθυνόταν από την καγκελόπορτα προς το σπίτι και εκεί δέχτηκε την σφαίρα.


Στο οίκημα δεν έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης, με την έρευνα των Αρχών, η οποία εστιάζει στο σενάριο της δολοφονίας, να επικεντρώνεται στο εξωτερικό σημείο του σπιτιού που βρέθηκε νεκρή η 58χρονη, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.


Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, η σφαίρα από το 22αρι όπλο που σκότωσε την 58χρονη βλήθηκε από απόσταση άνω των 40-50 μέτρων. Πλέον οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο του άσκοπου πυροβολισμού που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία της τουρίστριας.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.