Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Στόχος μας πάντοτε η στήριξη και η ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος


Πριν λίγες ημέρες, ο Τρικαλινός Βουλευτής από το βήμα του ομιλητή – και ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων – τοποθετήθηκε επί του νέου οικονομικού νομοσχεδίου, με το οποίο εισάγονται νέες ευεργετικές ρυθμίσεις για όλους τους πολίτες.

 

Ο Θανάσης Λιούτας συγκεκριμένα ανέπτυξε τους βασικούς άξονες των νέων διατάξεων, υπογραμμίζοντας τις αυξήσεις που έρχονται στους μισθούς των δημόσιων υπαλλήλων, την ειδική ευεργετική μνεία προς τους στρατιωτικούς και τους πανεπιστημιακούς, την αύξηση του αφορολόγητου για όσους έχουν εξαρτώμενα τέκνα, καθώς και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ για ασφαλισμένες οικίες από πυρκαγιές, πλημμύρες κτλ.

 

«Μόλις ένα μήνα μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ερχόμαστε και εκπληρώνουμε το 50% των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης μας με την κοινωνία είναι πολύ βαθιές. Η αξιοπιστία του Πρωθυπουργού μας είναι πολύ μεγάλη», τόνισε ο Τρικαλινός Βουλευτής από το βήμα της Ολομέλειας. «Η  ψήφος εμπιστοσύνης στις πρόσφατες εκλογές, ισοδυναμεί  με τη μεγάλη ευθύνη για σκληρή δουλειά και για μεγάλο αγώνα, προς το συμφέρον ολόκληρης  της κοινωνίας, κάθε τοπικής κοινωνίας και κάθε τοπικής οικονομίας».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.