Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Γεωργίου Ζησόπουλου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Ο Γεώργιος Ζησόπουλος, τρεις φορές εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκεπαρίου, κατέρχεται υποψήφιος με τη «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. « Όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να αφουγκράζομαι τα προβλήματα των συγχωριανών μου και δίνω λύσεις όπου και όπως μπορώ» δηλώνει ό ίδιος και συνεχίζει… « Τώρα ήρθε η στιγμή να χαράξουμε μια νέα εποχή για τα χωριά μας ! Μπορούμε να πετύχουμε πολλά, με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο επικεφαλής και την έμπειρη ομάδα στελεχών που τον πλαισιώνουν»

Γεώργιος Ζησόπουλος

Κτηνοτρόφος

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γεώργιος Ζησόπουλος με καταγωγή από το Σκεπάρι  της δημοτικής ενότητας Χασίων του Δήμου Μετεώρων, είναι γεννημένος το 1970. Είναι παντρεμένος  με   την Αικατερίνη Λευτέρη και πατέρας δύο παιδιών.

Διαμένει μόνιμα στο Σκεπάρι όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά διατηρώντας κτηνοτροφική μονάδα.

Πρόκειται για ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος καθώς ο ίδιος είναι εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκεπαρίου για δεκατρία (13) συναπτά έτη. Είναι   άτομο δραστήριο , που βρίσκεται πάντα κοντά στους κατοίκους του χωριού του και έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.