Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Την Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καστανιάς.

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Ανθούσης.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 6.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρλυξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μεγάλου Μετεώρου.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μεγάλου Μετεώρου.

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Μετεώρων.

Το απόγευμα, θα μεταβεί στην πόλη της Άρτας, όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μηλιάς Ασπροποτάμου.

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κορομηλιάς.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μεγάλου Μετεώρου, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως και Καθηγουμένου της Μονής Αρχιμανδρίτου κ. Νήφωνος Καψάλη.

Στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κλεινοβού.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλλιρρόης.

Στις 6 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αχελινάδος.

Στις 7.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαυρελίου.

Την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σταγιάδων.

--------------------------------

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης, την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

-------------------------------

Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Πέμπτη 3 Αυγούστου το απόγευμα, θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Τοπικής Κοινότητας Θεοτόκου.

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου το απόγευμα, θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά.

Tην Κυριακή 6 Αυγούστου το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλομοίρας.

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου το απόγευμα, θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κορομηλιάς.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου το απόγευμα, θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αύρας.

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου το απόγευμα, θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου.

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου το απόγευμα, θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σαρακίνας.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου το απόγευμα, θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της τοπικής κοινότητας Αγίου Δημητρίου.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σπαθάδων.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ματονερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.