Τελευταίες Ειδήσεις

Ακαδημία ΑΣ Μετέωρα-Εγγραφές

 


Με διαφορετική φιλοσοφία προχωρά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ 1929. Πρωταρχικός στόχος των Ακαδημιών του συλλόγου μας είναι η άρτια τεχνική εκπαίδευση των αθλητών,η ολοκλήρωση της προσωπικότητας τους μέσα από τις αρχές του αθλητισμού καθώς και η εκπαίδευση τους στις αρχές του Αθλητισμού σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη, το «ευ αγωνίζεσθε» και τις αξίες του Αθλητικού Σωματείου Α.Σ Μετέωρα.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Ράτζας Γεώργιος και το Δ.Σ θεωρεί ότι η Ακαδημία της ομάδας μας πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή στα παιδιά της περιοχής μας και όχι μόνο.

Στο εν λόγω πλαίσιο η ομάδα μας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κουτσούμπα Βαγγέλη στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή, ο οποίος θα έχει την επίβλεψη και τον έλεγχο της εύρυθμης λειτουργίας της ακαδημίας μας.

Δύο ικανοτατοι προπονητές οι Καραμούζης Γιώργος(K-16) και Δεσποτούλης Δημήτρης(K-14) θα στελεχώσουν τα μεγάλα ηλικιακά group του συλλόγου μας. Αναμένεται ανακοίνωση για τους προπονητές των μικρότερων ηλικακών group καθώς και για τον προπονητή που θα εκπαιδεύσει τους μικρούς μας Τ/Φ. Γραμματειακή υποστήριξη : Γλυκερία Καραγκούνη Τηλέφωνο Ακαδημίας: 6987229609.


Ώρες επικοινωνίας 15:00μ.μ - 17:00μ.μ Σας ευχόμαστε Υγεία και καλή σχολική-ποδοσφαιρική χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.