Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Ευθυμίου (Θύμιου) Μπέλλου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Ένα ακόμη δραστήριο άτομο, ο Θύμιος Μπέλλος, εντάσσεται στο συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και στηρίζει με την υποψηφιότητά του τον Λευτέρη Αβραμόπουλο για Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων. «Οφείλουμε όλοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Λευτέρη Αβραμόπουλου, ενός νέου και δημιουργικού ανθρώπου και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αλλαγή σελίδας που θα δώσει προοπτική στον τόπο μας και θα αναβαθμίσει τα χωριά μας» δηλώνει σχετικά ο ίδιος.

Ευθύμιος Μπέλλος

 Ιδιωτικός υπάλληλος

 

Βιογραφικό

Ο Ευθύμιος Μπέλλος με καταγωγή από την Οξύνεια Καλαμπάκας, είναι γεννημένος το 1975 και παντρεμένος με την Αναστασία Παπαδοπούλου με την οποία έχουν μία κόρη 5 ετών, τη Νικολέτα.

Αποφοιτώντας  από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας απασχολείται για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος σε καταστήματα  υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ  την τελευταία 10ετία απασχολείται σε υπηρεσίες ασφαλείας.

Κατέρχεται για πρώτη φορά ως υποψήφιος στις  αυτοδιοικητικές εκλογές  θέλοντας να προσθέσει κι αυτός το λιθαράκι του, δηλώνοντας έτοιμος να προφέρει τα μέγιστα δυνατά  ώστε να αποκτήσει ο τόπος στον οποίο γεννήθηκε και ζει την αξία που του αναλογεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.