Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ. ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ & ΧΡ. ΜΗΤΣΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗ Δ.Κ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΜΕ ΦΑΝΗ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»


Συνδημότισσες και συνδημότες

Ανακοινώνουμε με χαρά δυο ακόμη υποψήφιους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη.

Πρόκειται για τον Αχιλλέα Καταραχιά και τον Χριστόδουλο Μήτσιο από το Μουζάκι, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την εκλογή τους ως Σύμβουλοι στη Δημοτική Κοινότητα.

Με αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές μας και αποφασιστικότητα για τη Μεγάλη Νίκη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, προχωράμε μαζί για να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο της τετραετίας που πέρασε, για να κάνουμε πράξη το όραμα του ισχυρού Δήμου, πρωταγωνιστή των εξελίξεων στον τόπο.

Η παράταξή μας αποτελείται από στελέχη καταξιωμένα στην κοινωνία και στον τομέα που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, με μεγάλη θέληση για προσφορά και ικανότητες που συμβάλλουν τα μέγιστα στην κοινή προσπάθεια να εισέλθει ο Δήμος Μουζακίου σε μια «νέα Εποχή».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δημοτική Κοινότητα Μουζακίου, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα στην εκτέλεση μεγάλων και μικρών έργων, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και γενικότερα στη βελτίωση της εικόνας της που είναι αισθητή. Κι’ αυτά, χάρη στην αρίστη, ουσιαστική συνεργασία που είχαμε ως Δημοτική Διοίκηση, με τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο Αχ. Καταραχιά. Το ίδιο γίνεται βέβαια και με τους Προέδρους και Τοπικούς Συμβούλους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας που είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν, με τα θετικά αποτελέσματα να είναι απολύτως ορατά.

 Πεποίθησή μας είναι ότι οι συνδημότες θα ανανεώσουν στις κάλπες την εμπιστοσύνη τους προς τον Συνδυασμό μας και πως πολύ σύντομα θα κάνουμε, όλοι μαζί, το μεγάλο άλμα στο Αύριο. Είμαστε πανέτοιμοι να εφαρμόσουμε το επόμενο στάδιο του ολοκληρωμένου σχεδιασμού μας: Να φτιάξουμε έναν Δήμο πολυλειτουργικό, περισσότερο διεκδικητικό απέναντι στην κεντρική εξουσία, με μεγαλύτερη επιχειρησιακή απόδοση προς όφελος των συμπολιτών. Να δημιουργήσουμε έναν Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρότυπο στη χώρα, που θα ανταποκρίνεται θεαματικά στις προκλήσεις του μέλλοντος. 

Αναφορικά με τους υποψήφιους συμβούλους για τη Δ.Κ. Μουζακίου, επισημαίνουμε τα παρακάτω:

Καταραχιάς Αχιλλέας του Νικολάου, επιχειρηματίας. Διετέλεσε μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών (2003 – 2006), Γραμματέας - Ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου (2006-2018), Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου (2014-2019), Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δ.Κ. Μουζακίου (9/2019 -4/2023). Είναι Σύμβουλος της Δ.Κ. Μουζακίου από τον Μάιο του 2023 έως και σήμερα.

Μήτσιος Χριστόδουλος του Αργυρίου, αστυνομικός. Υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου. Μιλάει την Αγγλική γλώσσα. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.