Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Ηλία Κωστόπουλου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Ένας ακόμη έμπειρος αυτοδιοικητικός, πρώην αστυνομικός, ο Ηλίας Κωστόπουλος συνεχίζει με τη «Δύναμη Ευθύνης» και θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου. «Η Καλαμπάκα χρειάζεται μια νέα πετυχημένη ιστορία» λέει «έναν άνθρωπο που θα δώσει το σύνθημα για μια νέα αρχή και μια ομάδα έμπειρων στελεχών που θα αναλάβουν να φέρουν το έργο σε πέρας. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος συνδυάζει τον ενθουσιασμό του νεαρού της ηλικίας του και την εμπειρία σε κρίσιμες θέσεις. Προχωράμε μαζί του για να κάνουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας, να καταστήσουμε την Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων τα επόμενα χρόνια».

Ηλίας Κωστόπουλος

Συνταξιούχος αστυνομικός

 

 

Βιογραφικό

Ο Ηλίας Κωστόπουλος  με καταγωγή από την Αηδόνα  Καλαμπάκας, είναι γεννημένος το 1965 και διαμένει μόνιμα στην Kαλαμπάκα. Είναι παντρεμένος με την Βαρβάρα Παπαθανασίου και πατέρας δύο παιδιών και ενός αξιολάτρευτου εγγονιού.

 Υπηρέτησε  στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και ακολούθως έως και το 2021 , όπου και συνταξιοδοτήθηκε , στο Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων.

 Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν αποτελούν για τον ίδιο κάτι πρωτόγνωρο καθώς η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί βασική του προτεραιότητα. Το 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος, όπου και  διετέλεσε  χρέη Αντιδημάρχου. Επιπλέον συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και του 2019, με το Συνδυασμό «Δύναμη ευθύνης» και τον αείμνηστο Χρήστο Σινάνη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.