Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Αθανασίου Τσίτσαρη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.
Ακόμη ένα δραστήριο άτομο, ο Αθανάσιος Τσίτσαρης, έρχεται και ενώνει τις δυνάμεις του με την ομάδα της «Δύναμης Ευθύνης». Η αγάπη του για το χωριό του και η πίστη του ότι μπορεί να εξελιχθεί και να αναβαθμιστεί σε διάφορους τομείς της καθημερινής ζωής τον ώθησαν να πάρει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Αυτή τη φορά είναι η μεγάλη μας ευκαιρία» δηλώνει «η μεγάλη ευκαιρία για όλους μας, τους δημότες του Δήμου Μετεώρων, για την πόλη, για τα χωριά μας. Ένας άνθρωπος με νέες ιδέες, αποφασισμένος να δουλέψει για να φέρει την περιοχή μας στο επίκεντρο των εξελίξεων βγαίνει δυνατά μπροστά και μας καταθέτει την πρότασή του. Έρχομαι κι εγώ να δουλέψω με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο και όλα τα μέλη της παράταξής μας για το κοινό καλό, για να αποκτήσει ο Δήμος Μετεώρων προοπτική για το μέλλον».

Αθανάσιος Τσίτσαρης

Αστυνομικός

 

Βιογραφικό

Ο Αθανάσιος Τσίτσαρης του Ιωάννη, είναι γεννημένος το 1995 και κατάγεται από το Κακοπλεύρι Καλαμπάκας.

Έχει αποφοιτήσει από το ΤΕΙ Λάρισας και συγκεκριμένα από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών. Η συνεχής ανάγκη του για επιμόρφωση και δια βίου μάθηση τον ωθεί να συνεχίσει τις σπουδές του στον τομέα  της Μηχανοτρονικής Αυτοκινήτων-Μοτοσυκλετών και Αεροσκαφών.

Το 2019 εισήχθη  στα σώματα της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και υπηρετεί έως και σήμερα.

Είναι η πρώτη φορά  που παίρνει μέρος στις αυτοδιοικητικές  εκλογές,  θέλοντας να  προσθέσει κι αυτός το λιθαράκι του, στην επίλυση των προβλημάτων  της καθημερινότητας που ταλανίζουν τα χωριά του Δήμου Μετεώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.