Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Θωμά Παρώνη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Ο Θωμάς (Μάκης) Παρώνης , εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πεύκης, κατέρχεται υποψήφιος με τη «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Χρειαζόμαστε ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά μας και είναι έτοιμοι να αναλάβουν ενεργή δράση δίνοντας  λύσεις», δηλώνει ο ίδιος. Με τον  Λευτέρη Αβραμόπουλο ως  επικεφαλής και την έμπειρη ομάδα στελεχών που στέκεται δίπλα του, τα χωριά μας μπορούν να ζωντανέψουν και πάλι προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών».

Θωμάς Παρώνης

Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Βιογραφικό

Ο Θωμάς (Μάκης) Παρώνης είναι γεννημένος το 1989 και κατάγεται από την Πέυκη Καλαμπάκας. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Φούσια με καταγωγή από το Καστράκι, με την οποία έχουν  αποκτήσει 2 παιδιά.

Μετά από την αποφοίτησή του από το Τεχνικό Λύκειο Καρδίτσας, με την ειδικότητα του Θερμό-υδραυλικού δραστηριοποιείται επαγγελματικά για περίπου 5 χρόνια στον συγκεκριμένο κλάδο. Στη συνέχεια εισέρχεται και ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα.

Πιο συγκεκριμένα , από το 2019 εντάσσεται  στα Μητρώα  νέων αγροτών και έκτοτε ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα στον τόπο καταγωγής του. Παράλληλα εργάζεται στον κατασκευαστικό κλάδο απασχολούμενος με οικοδομικές εργασίες, στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας.

Οι εκλογές για τον ίδιο είναι κάτι το οικείο  καθώς από το 2019 είναι εκλεγμένος πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πεύκης. Οραματίζεται την έναρξη μιας νέας εποχής, απαλλαγμένης από τα «κακώς κείμενα» τόσο για το χωριό του όσο και για τον Δήμο Μετεώρων γενικότερα και είναι διατεθειμένος να συμβάλει κι ο ίδιος με όλες του τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.