Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Βασίλη Τριμίτζιου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Ακόμη νέο μέλος υποδέχεται ο συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» του Λευτέρη Αβραμόπουλου. Ο  λόγος για τον Βασίλη Τριμίτζιο  με καταγωγή από την Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας. Πρόκειται για ένα άτομο δραστήριο που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χωριό του και  έρχεται να ενώσει  κι αυτός τις δυνάμεις του με την ομάδα της «Δύναμη Ευθύνης». «Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου για τη δημαρχία του Δήμου Μετεώρων είναι αυτή που πραγματικά χρειαζόταν ο τόπος μας για να γυρίσει σελίδα» δηλώνει ο ίδιος « Είναι ένας νέος άνθρωπος, δημιουργικός, δραστήριος και καταρτισμένος με διάθεση και όρεξη για δουλειά. Ο Δήμος Μετεώρων έχει τώρα τη χρυσή ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά και από αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί να απέχει κανείς».

Βασίλης Τριμίτζιος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

 

Βιογραφικό

Ο Βασίλης Τριμίτζιος με καταγωγή από την Ασπροκκλησία Καλαμπάκας, όπου και διαμένει μόνιμα, είναι γεννημένος το 1977 και παντρεμένος με την Παναγιώτα Βαρσάμη, με την οποία έχουν δύο κόρες την Κατερίνα και την Αναστασία.

Στον επαγγελματικό τομέα, δραστηριοποιείται στην ελεύθερη αγορά διατηρώντας με μεγάλη επιτυχία και για αρκετά χρόνια 2 οικογενειακές επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα στον τόπο όπου γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα, διατηρεί αρτοποιείο και παράλληλα  προσφέρει υπηρεσίες τροφοδοσίας εκδηλώσεων (catering).

Έχοντας μεγάλη αγάπη για τη γενέτειρά του, εκπροσώπησε επάξια κατά το παρελθόν τόσο από τη θέση του προέδρου όσο και από του γενικού αρχηγού, τον ποδοσφαιρικό αθλητικό όμιλο  Άγιαξ Ασπροκκλησιάς.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο καθώς και στο παρελθόν έχει πάρει μέρος σε αυτές.  Η συμμετοχή του έχει ως σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του χωριού του καθώς και την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που το ταλανίζουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.