Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νικολάου Σωτηρίου και δήλωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Και ο  Νικόλαος Σωτηρίου του Ευαγγέλου, κατέρχεται υποψήφιος με  το Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος» δηλώνει, «έρχεται να δώσει ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας. Παντρεύει το παλιό με το νέο, την εμπειρία με την ορμή και τη διάθεση για προσφορά των νεότερων. Συμμετέχω λοιπόν  και εγώ σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια με σκοπό  την εισαγωγή  νέων πρότυπων , πιο καινοτόμων και δημιουργικών , ώστε ο Δήμος μας να καταστεί πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

Νικόλαος  Σωτηρίου

Δημόσιος υπάλληλος  ΔΕΥΑ Τρικάλων

 

 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Νίκος Σωτηρίου είναι γεννημένος το 1965  και κατάγεται από την Κρανιά Ασπροποτάμου. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Κωστοπούλου και πατέρας δύο παιδιών, της Ελένης και του Βαγγέλη.

Αποφοιτώντας από το Γενικό Λύκειο εργάζεται για αρκετά χρόνια ως χειριστής Μηχανημάτων  Έργων αναλαμβάνοντας μάλιστα και την εργολαβία αρκετών δημοσίων έργων. Το 1998 διορίζεται στην ΔΕΥΑ Τρικάλων, όπου και εργάζεται έως και σήμερα.

Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές θέλοντας να προσφέρει και ο ίδιος το λιθαράκι του στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του χωριού του και του Δήμου Μετεώρων γενικότερα, βασιζόμενος και στην ιδιαίτερη εμπειρία που διαθέτει στον κατασκευαστικό τομέα. Βασική του πεποίθηση αποτελεί το γεγονός ότι ο συγκερασμός των έμπειρων στελεχών και των νέων ατόμων που στελεχώνουν τον συνδυασμό της «Δύναμης Ευθύνης» μπορούν να προάγουν νέα μοντέλα και να προωθήσουν ένα πιο σύγχρονο τρόπο ζωής στον Δήμο Μετεώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.