Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Χρήστου Μπλαντή και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο


Ο Χρήστος Μπλαντής , ένας νέος άνθρωπος, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο ελεύθερο επάγγελμα  κατέρχεται υποψήφιος και εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος» λέει «εμπνέει με το όραμά του. Θέτει στόχους, τους οποίους  δείχνει πως με διάθεση για δουλειά και σωστό σχεδιασμό δύναται να τους πετύχει. Προχωράμε λοιπόν μαζί του για να κάνουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας, να αλλάξουμε σελίδα σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Καλαμπάκα και τα χωριά μας».

Χρήστος Μπλαντής

Ελεύθερος επαγγελματίας

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Χρήστος Μπλαντης, με καταγωγή από το Μαυρέλι της δημοτικής ενότητας Τυμφαίων είναι γεννημένος το 1994 και πατέρας ενός παιδιού.

Μετά την αποφοίτησή του από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Τρικάλων , στο τμήμα Μηχανολόγων Οχημάτων, ξεκινάει από νεαρή ηλικία, σε συνεργασία με τον πατέρα του, η απασχόλησή του σε συνεργείο αυτοκινήτων της περιοχής μας. Τα τελευταία τρία χρόνια διατηρεί δικό του συνεργείο στην πόλη των Τρικάλων, προσπαθώντας να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες του.

Η διαρκής επιθυμία του για προσφορά, ο προβληματισμός του αναφορικά  με τα  «κακώς κείμενα» που ταλανίζουν τα χωριά μας και των οποίων η επίλυση χρήζει άμεσης και ουσιαστικής αντιμετώπισης, αποτέλεσαν για τον ίδιο το έναυσμα  που τον ώθησε να κατέλθει για πρώτη φορά ως υποψήφιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.