Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Αλέξανδρου Καραμίντζιου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Ο Αλέξανδρος Καραμίντζιος, ενώνει τις δυνάμεις του με τον υποψήφιο δήμαρχο Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο και κατέρχεται υποψήφιος μαζί του. «Είναι η ώρα η νέα γενιά να βγει μπροστά και να διεκδικήσει όσα πραγματικά της αξίζουν» δηλώνει «με έναν νέο άνθρωπο επικεφαλής η «Δύναμη Ευθύνης» έρχεται με ολοκληρωμένη πρόταση για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας. Έχουμε όρεξη για πολλή δουλειά και αυτό υπόσχομαι να κάνω και εγώ από την πλευρά μου από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών ».

Αλέξανδρος Καραμίντζιος

Τεχνικός οχημάτων

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Αλέξανδρος Καραμίντζιος με καταγωγή από την Θεόπετρα Καλαμπάκας, όπου και διαμένει μόνιμα, είναι γεννημένος το 1971.

Μετά την αποφοίτησή του από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, εργάζεται σε οικοδομικές και αγροτικές εργασίες. Παράλληλα συνεχίζει την επαγγελματική του κατάρτιση στο  ΙΕΚ Θεσσαλονίκης και  συγκεκριμένο στο τμήμα Τεχνικών Οχημάτων , το οποίο και ολοκληρώνει με επιτυχία. Ακολούθως απασχολείται  σε μεγάλη αντιπροσωπία μοτοσικλετιστών στη Θεσσαλονίκη.

Από το 2004- 2013 εργάζεται ως οδηγός αστικών λεωφορείων στην Αθήνα και στη συνέχεια μετατίθεται στο τεχνικό τμήμα όπου και εργάζεται ως υπεύθυνος Μηχανολόγος της συντήρησης του αμαξοστασίου του Ελληνικού. Από  το 2019  έως και σήμερα εργάζεται ως συντηρητής στο ΚΥ Καλαμπάκας .

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ίδιο είναι κάτι το οικείο καθώς είναι εκλεγμένος σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας Θεόπετρας από το 2019. Πιστεύει ότι  η Θεόπετρα αποτελεί κομβικό σημείο της περιοχής μας , κάτι το οποίο θα πρέπει να αναδειχτεί και είναι να διατεθειμένος να συμβάλλει τα  μέγιστα δυνατά προς την κατεύθυνση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.